Menu

Fodboldskole 2017

Hornbæk IF Fodboldskole 2017!

Endnu engang i år afholder Hornbæk IF Fodbold vores egen fodboldskole. Den ligger igen i år i uge 26 som er 26. juni til 30. juni (se tidspunkter ude til højre). De sidste to år er det lykkedes at få stablet et fantastisk koncept på benene, og tanken er at videreføre det igen i år!

Alle deltagende spillere har de sidste år nydt godt af den frihed vi lægger vægt på i fodboldskolen, sådan at børnene hele tiden er i fokus, og aktivitetsniveauet kan holdes på det optimale niveau.

Fodboldskolen koster i år kr. 775,- og indeholder:

– En hel uges leg og læring med bold

– Minimum to engagerede og dygtige trænere tilknyttet til hvert hold

– En bold

– En tøjpakke indeholdende t-shirt, shorts og sokker

– Frugt hver dag

Lækker frokost for hele ugen kan tilkøbes for 250,- kr. og skal aktivt tilvælges på tilmeldingssiden. Der er naturligvis også mulighed for at fravælge frokosten, men husk da at barnet selv skal medbringe masser energiholdigt mad til deres frokost, da dagene godt kan blive lange uden mad i maven.

Derudover kan der tilkøbes en eksklusiv træningsdragt indeholdende lange bukser og en langærmet trøje. Disse vil matche designet på den almindelige tøjpakke, som alle deltagende spillere får udleveret. Vi har fået en rigtig god pris på træningsdragten, og den kan derfor tilkøbes til 300,- kr.

På tilmeldingssiden har vi endnu engang bedt om tilladelse til at børnene kan gå på stranden, da vi endnu engang agter at tage en formiddag eller eftermiddag på stranden og spille noget strandfodbold!
Til sidst har vi også bedt om et ca. antal på deltagende til grillarrangementet som de sidste år også har været en kæmpe succes. Det ligger i år onsdag med start kl. 17. Det er ikke en endelig tilmelding men blot så vi har en ide om hvor meget der skal købes ind.

Betalingsinfo og bekræftelse på tilmelding sendes til den opgivne email hurtigst muligt efter tilmelding. Tilmeldingen er først bindende når der er betalt.

Alle spørgsmål vedr. fodboldskolen kan rettes til Jonathan Rantzau på jonathanrantzau@gmail.com eller 22 55 89 25.

Tilmelding kan ske på følgende link: http://www.hornbaekif-fodbold.dk/events/fodboldskole-2017/tilmelding/

Tilmeldingsfrist: 22. maj