Brændte chancer blev kostbare

image Marko Bilic og resten af Hornbæk-holdet tabte med 3-1 i Frederikssund. Foto: Susanne Prahl.
01. juni 2021 kl. 22:37
Efter føring på 1-0 og mange brændte chancer tabte Hornbæk udekampen mod Frederikssund med 3-1.
Kampen startede fint for Hornbæk, der kom foran efter blot fire minutter. Mads Kok Jørgensen fik kæmpet sig til et straffespark, som Casper Porsgaard udnyttede perfekt.
Desværre for Hornbæk formåede man ikke at udnytte en stribe andre store målchancer. Mikael Juellund, Mads Kok Jørgensen og Marko Bilic var blandt synderne, hvad angår brændte chancer, men Hornbæk kunne dog gå til pause med en 1-0 føring.
Formåede ikke at komme igen
Mønsteret fortsatte efter pausen, men midt i halvlegen fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark, da målmand Magnus Svinggaard ville dække bolden ud over baglinien. Dommeren mente, at Hornbæk-keeperen også fik skubbet til modstanderen, og så kunne Emil Sonberg Christensen udligne til 1-1 på det efterfølgende straffespark.
Med et kvarter igen kom hjemmeholdet foran 2-1, da Patrich Chebbah Borup scorede et flot mål. Med en helflugter sendte han bolden i mål via undersiden af overliggeren. Målscoreren fik kun to minutter mere på banen, for efter et voldsomt frispark mod Hornbæks Mikkel Anberg, fik Frederikssund-spilleren et direkte rødt kort.
Hornbæk kunne dog ikke udnytte overtalssituationen og formåede ikke at komme tilbage i kampen. Hjemmeholdet kunne til gengæld slå sejren fast otte minutter før tid. Et unødvendigt boldtab på banens midte skabte en friløber til Magnus Avnsbo, der scorede til slutresultatet 3-1.
Endnu et skuffende resultat for Hornbæk, der dumpede til sjettepladsen og nu er tæt på nedrykningspladserne. Der mangler tre runder i serie 2.  Hornbæk slutter af med to udekampe, mod Slagslunde-Ganløse og Slangerup, men først gælder det sæsonens sidste hjemmekamp. Den spilles på fredag den 4. juni mod topholdet Bagsværd. Det bliver endnu en svær opgave mod et hold, der hidtil kun har tabt en enkelt kamp i denne sæson. Det enlige nederlag faldt helt tilbage i september, da Hellebæk besejrede topholdet med 2-0.