Flemming Vindahl blev Æresmedlem

image Det nye Æresmedlem i Hornbæk IF, Flemming Vindahl Andersen, flankeret af Peter Poulsen og Michael Sørensen.
06. maj 2018 kl. 13:07
Flemming Vindahl Andersen blev fredag aften udnævnt til Æresmedlem i Hornbæk IF. På banen tabte førsteholdet med hele 1-6 til Humlebæk.

Der var masser af mennesker og god stemning fredag aften på Pedella Park i Hornbæk, hvor hjemmeholdet havde besøg af Humlebæk.

Og festligt blev det også i det herlige vejr, da en af de helt store profiler i Hornbæk IF, Flemming Vindahl Andersen, blev udnævnt til Æresmedlem. Hovedformand Peter Poulsen stod for udnævnelsen i pausen af fodboldkampen.

På banen var det knapt så sjovt for Hornbæk, der mere og mere ligner en nedrykker.

Første halvleg var ellers ganske vellykket, set med hjemmeholdets øjne, men to minutter før pausen kom gæsterne foran, da et forsøg fra distancen snød keeper Michael Haxthausen.

Minuttet efter indkasserede Mikkel Petersen et gult kort, så det var to dyre minutter for Hornbæk.

Let spil i slutfasen

I de første minutter af anden halvleg, mens Hornbæk stadig var i undertal, øgede Humlebæk til 2-0 efter et dumt boldtab, og så lignede det for alvor endnu en skuffende dag for Hornbæks trængte mandskab.
Hornbæks spillere kæmpede videre, men holdet ligner lige nu ikke et serie 2 mandskab.

Humlebæk øgede til 3-0, inden Nikolaj Falkenberg reducerede for hjemmeholdet.

I de sidste fem minutter gik det helt galt for Hornbæk, da gæsterne fik alt for let spil, og med tre mål mere blev cifrene 1-6 ganske grimme for Hornbæk.

Lige nu er det mest sandsynligt, at der rykker fire hold ned, og Hornbæk har på nuværende tidspunkt fem point op til en placering som femtesidst. Det endelige antal nedrykkere afgøres først senere, når man kender de sjællandske holds skæbne i danmarksserien.

Hornbæk spiller nu tre udekampe på stribe mod tre hold fra rækkens midte, og resultaterne af disse kampe vil blive ganske afgørende for Hornbæks chancer for at undgå nedrykning. Næste modstander er Allerød på lørdag kl. 15.00.