Første sejr i syv kampe

image 100-kamp jubilaren Mikkel Petersen kunne knytte næverne efter blot 55 sekunders spil, da han bragte Hornbæk i front mod Allerød. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
08. oktober 2019 kl. 22:38
Hornbæk sikrede sig sæsonens anden sejr efter 2-1 mod Allerød.
Det lunede godt i tabellen for Hornbæk, da oprykkerne sikrede sig sæsonens kun anden sejr lørdag eftermiddag på Pedella Park i fantastisk efterårsvejr. Gæsterne fra Allerød blev besejret med 2-1, og med de tre point avancerede Hornbæk to pladser til en syvendeplads.

Umiddelbart før kampen blev 100-kamp jubilaren Mikkel Petersen hyldet, og han skulle også hurtigt sætte sit præg på begivenhederne på banen.

For allerede efter 55 sekunder lå bolden i gæsternes målnet. Hårdt arbejdende Nicolai Stevns kom frem til en afslutning, og dagens jubilar Mikkel Petersen fulgte op og sendte bolden i kassen.

En super start for hjemmeholdet, der dog kom ned på jorden ti minutter senere, da Lau Kieler fik et gult kort for et frispark på banens midte.

Helt uforståeligt slap Allerød-spilleren for videre tiltale på trods af en voldsom reaktion efter frisparket.

Trods undertal slog Hornbæk til igen efter et kvarter. Rollerne som oplægger og målscorer var denne gang byttet om, idet Mikkel Petersen brød igennem i højre side. Hans afslutning ramte overliggeren, men Nicolai Stevns kastede sig frygtløst frem og headede riposten i mål.

Brændt straffespark

Første halvleg sluttede med et gult kort til gæsterne, og Allerød indkasserede to gule kort mere i starten af anden halvleg, inden Hornbæks Daniel Ruberg også måtte udenfor i ti minutter efter et frispark. Ruberg var tilbage i front på holdet pga mange skader blandt Hornbæks offensive spillere.

Med 20 minutter igen fik kampen ny spænding, da en umarkeret Jonas Konradsen reducerede til 2-1.

I slutfasen frygtede hjemmeholdets støtter på sidelinjen endnu et uafgjort resultat, men uden at imponere spillemæssigt kørte Hornbæk 2-1 sejren i hus.

Der var endda råd til et brændt straffespark fem minutter før tid af anfører Casper Porsgaard, efter hurtige Mikael Juellund-Sørensen var blevet nedlagt i et gennembrud.

Efter fem minutters tillægstid blev sejren en realitet, og jubilaren Mikkel Petersen var sammen med Mikael Juellund-Sørensen og Magnus Svinggaard Hornbæks bedste.

Hornbæk mangler tre kampe i dette efterår, og det er mod Hillerød, Lyngby og Lynge-Uggeløse, der udgør top tre i rækken.

Først følger endnu en hjemmekamp på lørdag kl. 14.00 mod den nuværende nummer tre Lynge-Uggeløse.