Første sejr til Hornbæk

image En tilfreds Hornbæk-anfører Casper Porsgaard har netop scoret sejrsmålet til 3-2 mod Brødeskov. Foto: Susanne Prahl.
23. august 2020 kl. 20:45
Med 3-2 i udekampen mod Brødeskov sikrede Hornbæk sig sæsonens første sejr.

Spillemæssigt havde Hornbæk bestemt ikke en af de bedste dage, og på den baggrund var der stor tilfredshed i Hornbæk-lejren efter den knebne 3-2 sejr over Brødeskov.

Hjemmeholdet kom foran efter et kvarter, da Brødeskov udnyttede en fejl i Hornbæk-forsvaret. Udligningen kom dog hurtigt, da Mikael Juellund-Sørensen udnyttede en ripost, efter Casper Porsgaards fine frispark kun blev pareret af hjemmeholdets målmand.

Anfører Porsgaard var på pletten kort efter pausen, da han udnyttede en stor mulighed tæt på mål og dermed bragte Hornbæk på 2-1. Ti minutter senere kostede det dyrt i den anden ende, da en Hornbæk-forsvarer snublede og dermed forærede en åben chance til Brødeskovs Michael Thomsen.

Men få minutter før det sidste fløjt var det Casper Porsgaard, der slog til igen, da han udnyttede en tilfældig chance. Dermed kunne Hornbæk notere den første sejr og i alt fire point efter de to første runder. Anfører Casper Porsgaard havde en fod med i alle tre Hornbæk-scoringer, men generelt kan spillet kun blive bedre næste gang.

Næste opgave for Hornbæk er en hjemmekamp mod Allerød, og den kamp spilles allerede fredag aften på Pedella Park kl. 18.30.