Førsteholdet fik point mod topholdet

image Nicolai Stevns og det øvrige Hornbæk-mandskab sikrede sig forårets første point. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
24. april 2018 kl. 20:07
Tiltrængt opmuntring til Hornbæk, der spillede uafgjort 2-2 mod topholdet Hundested.

Efter nederlag i forårets to første kampe er Hornbæk presset i bunden af serie 2.

Og lørdagens hjemmekamp på Pedella Park mod topholdet Hundested lignede endnu en svær opgave for hjemmeholdet.

Et velspillende Hundested-mandskab kom også bedst fra start, for i det 8. minut kom de foran efter et flot angreb, hvor Michael Haxthausen i Hornbæks mål var chanceløs.

Heldigvis skulle det vise sig, at Hornbæks keeper havde en rigtig god dag i målet, for gæsternes offensiv var gang på gang nærgående.

Efter 23 minutter blev Haxthausen også noteret for en assist, da hans lange udspark blev til en frispilning af Casper Porsgaard, der koldt trillede bolden i mål til udligning 1-1.

Føringen holdt kun i seks minutter. Mens Hornbæk var i undertal på grund af et gult kort til Kristian Dines, blev et boldtab på banens midte dyrt. Lynhurtige Nicolai Jægergaard udnyttede fejlen og bragte sit hold foran 2-1.

Debutant-scoring

Hornbæks spillere leverede en imponerende arbejdsindsats igennem hele kampen, og det blev belønnet med godt et kvarter tilbage.

Den indskiftede debutant Emil Stevns tog optimistisk chancen fra kanten af straffesparkfeltet, og hans afslutning ramte jorden kort før mål og snød Hundesteds keeper Christian Toft Solhøj.

Udligningen gav ekstra kræfter til hjemmeholdet, og faktisk var Hornbæk tæt på at stjæle sejren, da Michael Juellund-Sørensen i slutfasen ramte overliggeren.

Men et point var også et ganske godt resultat for Hornbæk, der stadig har fire point op til nedrykningsstregen.

I næste weekend er Hornbæk sikker på at få tre point mere, da FC Gribskov jo har trukket sit hold ud af turneringen.

Næste opgave for førsteholdet bliver endnu en hjemmekamp, mod Humlebæk. Den kamp er rykket i forhold til det oprindelige tidspunkt og spilles nu fredag den 4. maj kl. 19.00 med pølser, pils og forhåbentlig god stemning på sidelinjen.

Hornbæk-Hundested 2-2 (1-2)
0-1 Marco Rytter Olsen (8)
1-1 Casper Porsgaard (23)
1-2 Nicolai Jægergaard (29)
2-2 Emil Stevns (73)