God afslutning for førsteholdet

image Mikkel P scorede mod Brede. Arkivfoto: Susanne Prahl.
07. november 2017 kl. 20:47
Brede blev besejret med 4-1 i efterårets sidste kamp

Førsteholdet vandt efterårets tredje sejr i årets sidste kamp. Det foregik på kunstgræs i Lyngby, hvor det absolutte bundhold, Brede, blev besejret med 4-1.

Hornbæk havde flere gode chancer i kampen, inden det endelig lykkedes at komme i front efter 37 minutter. Mikael Juellund lavede forarbejdet, inden bolden gik i mål via en Brede-spiller.

Det blev et tæt opgør, hvor begge hold kæmpede indædt for at sikre sig en meget vigtig sejr, og det blev heldigvis Hornbæk, der kom på 2-0 efter 64 minutter, da Rasmus Christoffersen opsnappede bolden, rundede keeperen og gjorde det til 2-0.

Kort efter var det anførerens tur, da Nikolaj Falkenberg stod for det glimrende forarbejde til Casper Porsgaard, der scorede til 3-0.

Med syv minutter igen reducerede hjemmeholdet til 1-3, men sidste sæsons topscorer, Mikkel P., sluttede af med efterårets sidste scoring. Viktor Drachmann stod for hjørnesparket, og på midten havde Mikkel P. hovedet på.

- Det var en meget vigtig sejr at gå til pause med. Vi spillede en god kamp men fik også ganske god modstand, lød det fra træner Steen Egesø efter kampen.

Nu står den på kamppause indtil lørdag den 7. april, hvor der lægges ud med en hjemmekamp mod Hillerød. Hornbæk holder vinterpause som tredjesidst.

Brede-Hornbæk 1-4 (0-1)
0-1 selvmål (37)
0-2 Rasmus Christoffersen (64)
0-3 Casper Porsgaard (70)