Hornbæk bedst i medvinden

image Lau løb med de fleste stemmer tirsdag aften, da han scorede sit første mål på førsteholdet. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
27. oktober 2018 kl. 11:09
Med en 4-2 sejr over FC Rudersdal forsvarede Hornbæk førstepladsen.
Rammerne var ikke de bedste, da førsteholdet spillede efterårets sidste hjemmekamp i serie 3 tirsdag aften. En stiv pelikan på langs af banen på kunstgræsset i Hornbæk gjorde det svært at spille fodbold, og de få tapre tilskuere frøs, så det kunne mærkes.

Det kneb for Hornbæk at få styr på spillet i modvinden i første halvleg, så bundholdet FC Rudersdal med bare seks point på kontoen kunne gå til pause med en 1-0 føring.

Gæsterne var overraskende gode, deres placering taget i betragtning, men efter pausen viste Hornbæk, at de var bedst til at administrere den kraftige medvind.

Mikael Juellund udlignede i det 57. minut til 1-1, da hans flotte afslutning blev følt ind i det ene målhjørne.

Bare et minut efter kom Hornbæk i front, da Daniel Ruberg lagde op til målscorer Mikkel Petersen.

Nicolai Stevns udnyttede en returbold fra gæsternes målmand, da han scorede til 3-1 med 20 minutter igen.

FC Rudersdal bragte en smule spænding tilbage i kampen, da de udnyttede en omstilling med syv minutter igen, men kampens bedste spiller, Lau Kieler satte punktum til 4-2 med sin første scoring på førsteholdet.

Alt i alt en fortjent sejr, men de tre point var det bedste på en aften, hvor det var meget vanskeligt at spille fodbold.

Hornbæk fører rækken, et point foran Lundtofte og fem point foran Birkerød.

Efterårets sidste kamp i serie 3 er en udekamp mod bundholdet Hørsholm på lørdag kl. 13.00.

Herefter venter der en kvartfinale i Seriepokalen mod serie 2 holdet Rosenhøj. Det opgør spilles søndag den 4. november kl. 12.00 på Pedella Park i Hornbæk.
Andetholdet tabte for første gang i sidste weekend, da topholdet Græsted vandt med 4-0. Andetholdet afslutter efteråret lørdag kl. 14.30 på udebane mod Vapnagård.