image Mini Stevns rydder op i de bageste rækker mod Hillerød. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
28. oktober 2019 kl. 17:06
Hornbæk tabte 1-3 til topholdet Hillerød
Med kun et enkelt nederlag i hele efteråret er Hillerød suverænt tophold i serie 2, og de blev da også for stor en mundfuld for Hornbæk i efterårets sidste kamp.

I første halvleg var der dog ikke så meget, der pegede på sejr til topholdet.

Efter et kvarter blev gæsterne decimeret, da målmand Frederik Høyer Hansen modtog et gult kort. Gæsternes keeper var kommet helt uden for straffesparkfeltet, da han "savede" Hornbæks angriber Daniel Ruberg midt over i et gennembrud.

Korrekt gult kort, og fem minutter senere fik Hornbæk så udbytte af overtals-situationen, da Christian Nielsen bragte hjemmeholdet i front.

Desværre for Hornbæk var føringen kortvarig, for fem minutter senere blev det 1-1, da Johannes Houborg fik udlignet efter et boldtab af hjemmeholdet på banens midte.

Flotte mål

Hornbæk havde haft chancer, der kunne retfærdiggøre en pauseføring, men efter pausen viste Hillerød, hvorfor de er tophold i rækken.

Otte minutter inde i halvlegen bragte Jacob Lyneborg Christiansen Hillerød på sejrskurs med en flot følt afslutning, og blot tre minutter senere blev det 3-1, da Jeppe Bay Larsen mere eller mindre afgjorde kampen med endnu en flot scoring.

Hornbæk fulgte pænt med spillemæssigt, men gæsterne havde den højere kvalitet i afslutningerne, der retfærdigjorde sejren.

Første halvdel af sæsonen er nu færdigspillet, og Hillerød kan holde pause på en suveræn førsteplads, mens Hornbæk er placeret på en niendeplads (fjerdesidst) med 10 point for 11 kampe.

Turneringen genoptages lørdag den 4. april.