Hornbæk har stadig chancen

image Det lykkedes ikke for Karl Emil Ellehauge og resten af Hornbæk-holdet at få point med hjem fra Ganløse. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
15. juni 2021 kl. 21:49
Trods nederlag på 4-0 til Slagslunde-Ganløse har Hornbæk fortsat mulighed for at klare frisag i bunden.
Det kunne have været kampen, hvor Hornbæks trængte bundhold i serie 2 havde sikret sig endnu en sæson i serie 2, men i stedet for den krævede sejr, tabte Hornbæk med hele 4-0 til bundholdet, Slagslunde-Ganløse.
Magnus Balling åbnede scoringen efter otte minutter, og trods masser af spil og chancer formåede Hornbæk ikke at svare igen. Hjemmeholdet havde den kraftige vind i ryggen i de første 45 minutter, og det betød, at Hornbæk havde travlt med at forsvare sig. Hornbæk havde kontramuligheder, men kun få gange kom der farlige chancer ud af det. Sebastian Hayn og 38-årige Danny Andersen, som var udlånt fra old boys holdet, havde de bedste muligheder.
Igen kneb det i anden halvleg
Det har generelt knebet for Hornbæk efter pausen i forårets kampe, og denne kedelige trent fortsatte i lørdagens kamp. Midt i halvlegen blev det 2-0 ved Nicolai Kragh-Jespersen, og det tvang Hornbæk til at satse ekstra fremad, i jagten på et resultat. Med et kvarter igen kostede det, da Mikkel Anberg fik et korrekt rødt kort, da han fratog en modstander en oplagt målchance efter en kontra. Forseelsen udløste dog kun et frispark til hjemmeholdet, som ikke kostede yderligere.
Spillemæssigt var Hornbæk fint med i kampen, men der var lidt for mange fejl og mangler undervejs. Og det var helt unødvendigt, at hjemmeholdet kunne score yderligere to gange i kampens tillægstid. Magnus Balling gjorde det til 3-0, mens Mads Wichmann Holst sluttede af til 4-0.
Hornbæk er stadig nummer 8 (femtesidst) i rækken. Som situationen er nu, rykker to af de fire ottere i serie 2 ned, og det er de to ottere, der har færrest point. Hornbæk slutter sæsonen af med en udekamp mod Slangerup på lørdag klokken 11.00. Slangerup er to point efter og kan således passere Hornbæk i tilfælde af en sejr. Hornbæk kan dog selv afgøre tingene med en sejr, som højst sandsynligt vil bringe holdet i sikkerhed.