Hornbæk rykker ned som nummer otte

image Elias Memborg scorede et flot mål, da Hornbæk spillede 1-1 i Slangerup. Arkivfoto: Susanne Prahl.
21. juni 2021 kl. 17:49
Hornbæk rykker ned fra en ottendeplads efter 1-1 i Slangerup
1-1 i udekampen mod Slangerup var længe et resultat, der kunne bringe Hornbæk op på den frelsende syvendeplads, men da alle kampe var færdigspillet, var det ikke nok.
Da Måløv sikrede sig et point i Hellebæk efter udligning til 2-2 i de sidste minutter, røg Hornbæk igen ned på ottendepladsen, da Måløv er bedst i de indbyrdes opgør med Hornbæk.
Det er ikke alle otterne i serie 2, der rykker ned, men da Hornbæk er den otter med færrest point og dårligst målforskel af alle fire hold, er nedrykningen en realitet. Så nedrykningen sker på den yderste marginal.
Sæsonens sidste kamp i Slangerup lørdag formiddag blev afviklet i en nærmest tropisk varme, og kampens dommer afbrød kampen flere gange, så spillerne kunne få ekstra væske i kroppen.
Felix Brun havde Hornbæks første chance, men i fri position fik han ikke nok fart på sin afslutning. Hornbæks træner, Mikkel Bertram, der stod i spidsen for holdet for sidste gang, skiftede flittigt ud i den trykkende varme, og unge Elias Memborg havde kun været på banen i få minutter, da han bragte Hornbæk foran. Felix Brun stod for den glimrende aflevering, og Memborg afsluttede fladt.
Store afbrændere

Hjemmeholdet, der skulle vinde for at bevare chancen for at undgå nedrykning, fik den bedst tænkelige start på anden halvleg. Efter blot to minutter fik de udlignet til 1-1 på et godt skud fra distancen, og så frygtede man lidt for Hornbæks skæbne i denne kamp. Situationen blev ikke lettere, da Felix Brun måtte udenfor i ti minutter efter et gult kort. Men Hornbæk kom spillemæssigt godt igen og havde mest spil og de største chancer.

Hjemmeholdets offensiv var ikke skræmmende, og da de en enkelt gang var tæt på efter en kontra, nåede Mads Jørgensen tilbage og leverede en befriende tackling.

I den anden ende var Hornbæk tæt på i flere tilfælde. Og specielt to chancer var meget store. Først var det Mikael Juellund, der brød igennem i venstre side og leverede et fint indlæg til en total fri Danny Andersen, der sendte bolden over mål fra få meters afstand. Historien gentog sig kort før tid, da gennembrud og indlæg kom fra Viktor Drachmann, igen i venstre side. Denne gang var det Felix Brun, der brændte fra kort afstand. I den anden ende måtte Magnus Svinggaard diske op med en frelsende redning i tillægstiden, så opgøret endte 1-1.

Som nævnt var det træner Mikkel Bertrams sidste kamp i spidsen for holdet, så nu arbejder man på en ny trænerløsning.