Hornbæk vandt tæt premierekamp

image Sidste sæsons topscorer Mikkel P. kom på måltavlen i Hillerød, da Hornbæk sejrede 2-1. Arkivfoto Susanne Prahl
20. august 2017 kl. 10:58
Hornbæk indledte den nye sæson med en 2-1 sejr over Hillerød

Hornbæk fik en resultatmæssig ønskestart i lørdagens premierekamp i Hillerød.

Efter blot tre minutter kom gæsterne nemlig i front. Mikkel Petersen stod bag et fint indlæg fra venstre side, og på midten var det Felix Brun, der headede i mål. En ganske flot åbning på sæsonen.

Det unge Hillerød-mandskab (kun en enkelt spiller over 20 år) kom dog godt igen, og i resten af halvlegen var hjemmeholdet nærgående i flere tilfælde. I den anden ende af banen havde Hornbæk også deres muligheder - ikke mindst Felix Brun havde et par store chancer.

Men det blev hjemmeholdet, der udlignede fire minutter før pausen. Optakten var et hjørnespark og et hovedstød foran mål, som den tilbagevendte keeper Michael Haxthausen i første omgang fik pareret. Men i klumpen af med- og modspillere fik en Hillerød-spiller sendt riposten i mål.

Gule kort

De sidste 45 minutter blev præget af mange gule kort, der var med til at ødelægge rytmen i spillet.

Den indskiftede Rasmus Christoffersen brændte en kæmpe chance, da han fra kort afstand sendte bolden over mål. Kort efter fik hjemmeholdet halvlegens første gule kort, og det udnyttede Hornbæk til at score det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet. Mikael Juellund-Sørensen sendte en hård bold ind foran mål, hvor sidste sæsons topscorer, Mikkel Petersen, var på pletten.

Hjemmeholdets unge spillere imponerede med flot pasningsspil, men det var faktisk Hornbæk, der var farligst kampen igennem. Det unge hjemmehold havde lidt for travlt med at kommentere dommerens kendelser, og det kostede nogle gule kort. Det tog lidt af det pres, som hjemmeholdet ellers var dygtige til at sætte ind.

I slutfasen indkasserede Hornbæk også et par såkaldte dumme gule kort, men sejren kom i hus og dermed en perfekt start på sæsonen. Hornbæks næste opgave i serie 2 er en hjemmekamp mod Lyngby på lørdag kl. 14.00.

Hillerød - Hornbæk  1-2 (1-1)
0-1 Felix Brun (3)