Hornbæks første nederlag

image Hornbæks debuterende målmand, Frederik Rej-Rosenqvist, havde en travl dag mellem stængerne. På trods af Hornbæks 1-3 nederlag leverede den tidligere FCH keeper en glimrende indsats. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
05. oktober 2020 kl. 18:54
Hornbæk dumpede til tredjepladsen efter nederlag på 1-3 i Fredensborg.
Fredensborgs andethold fik sæsonens første sejr, og Hornbæk led sæsonens første nederlag, da bundholdet på egen bane besejrede rækkens nummer et med 3-1 lørdag eftermiddag.
Det blev således en sur lørdag for Hornbæk, der fik en skidt optakt og indledning på kampen. På grund af rygsmerter måtte Viktor Drachmann starte ude, og det var måske medvirkende til en drømmestart for hjemmeholdet.
I det femte minut bragte en umarkeret Frederik Dalby Fredensborg på 1-0 på hovedstød efter et hjørnespark, og ti minutter senere blev det 2-0. Phillip Adler udnyttede, at der igen var tøven i Hornbæks forsvar.
Kort efter leverede Hornbæks debuterende målmand, Frederik Rej-Rosenqvist, en superredning og forhindrede hjemmeholdet i at komme yderligere foran. Efterfølgende vågnede gæsterne op og kom lidt mere ind i kampen.
To gange gult
Fredensborgs Andreas Peter Hougaard Jensen sluttede første halvleg med et gult kort for et forsøg på at filme sig til et straffespark, og da han kom på banen igen ti minutter efter pausen, begik han et groft frispark, som kostede endnu et gult kort. Det udløste en ny undertalsperiode for Fredensborg, som dog på grund af en special regel i lokalfodbolden må indsætte en anden spiller, når de ti minutter er gået.
Hornbæk udnyttede overtalsperioden til at reducere til 2-1, da Martin Junior afsluttede efter godt forarbejde af Casper Porsgaard og Mikael Sørensen. Kort efter havde Nicolai Stevns et forsøg på stolpen, men trods ihærdige anstrengelser og gode chancer i resten af kampen lykkedes de ikke Hornbæk at score yderligere over for et godt kæmpende Fredensborg-mandskab, der forsvarede sig godt.
I de sidste sekunder fik Fredensborg lukket og slukket med en kontrascoring, som blev sat ind af Frederik Dalby.
Alt i alt en skuffende kamp for Hornbæk, der leverede for lidt på dagen. Lyspunktet var den debuterende målmand Frederik Rej-Rosenqvist, der gjorde det rigtigt godt.
Efter otte runder fører Bagsværd på 17 point, et point mere end Hellebæk og to point mere end Hornbæk.
Hornbæks næste opgave er en hjemmekamp på lørdag mod Frederikssund. Kampen spilles på det lidt utraditionelle tidspunkt, 11.30.