image Der var masser af fight og intensitet, da Hornbæk havde besøg af Lynge-Uggeløse. Her er det Lau Von Fyren Kieler (12) og til højre Mikael Juellund-Sørensen (8). Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
14. oktober 2019 kl. 16:34
Hornbæk tabte hjemmekampen mod Lynge med 1-2.
Hornbæk lignede længe en vinder i lørdagens hjemmekamp mod Lynge-Uggeløse, der på grund af de store regnmængder blev afviklet på kunstgræsset.

På grund af skader og afbud var der hos Hornbæk debut til målmand Kim Drejs og comeback til midtbanespilleren Kristian Dines, der dog startede opgøret på bænken.

Hornbæk startede kampen glimrende og tilspillede sig flere gode chancer, men som så ofte før i denne sæson kneb det ind imellem med kvaliteten i afslutningerne.

Efter 25 minutter kom Hornbæk dog fortjent i front.

Optakten var et frispark på kanten af straffesparkfeltet, begået imod anfører Casper Porsgaard. Mens gæsternes forsvar var i gang med at opstille muren, tog Porsgaard frisparket hurtigt og placerede bolden uden for målmandens rækkevidde.

I slutfasen af første halvleg burde Hornbæk have øget deres føring, men store chancer til både Casper Porsgaard, Malthe Prahl og Mikael Juellund-Sørensen blev brændt.

Kostbare afbrændere

Gæsterne fra Lynge-Uggeløse viste mere og mere, hvorfor de er placeret i toppen af rækken, og det skulle vise sig, at Hornbæks brændte chancer var kostbare.

Den velspillende Kim Drejs i målet holdt gæsterne fra fadet, og Malthe Prahl fremtvang en stor redning fra Lynges keeper, da han var helt fri foran mål.

Men så vendte det hele i de sidste ti minutter.

Først en tilfældig chance og en afslutning, som Drejs ikke kunne nå ud til ved den ene stolpe, og med to minutter igen blev det 2-1 til Lynge på et velplaceret frispark.

I de sidste minutter nåede gæsterne at få to gule kort, og anfører Casper Porsgaard sendte et frispark på Lynges overligger, men det blev ved 2-1 til Lynge-Uggeløse, og det var en ond skæbne for det godt kæmpende hjemmehold, der havde fortjent udbytte af kampen.

39-årige Kim Drejs, der til daglig er målmandstræner i FC Helsingør stod en rigtig god kamp, men ros til hele holdet for god indstilling og fight.

Med sejren avancerede Lynge til andenpladsen, mens Hornbæk fortsat er nummer otte. Næste opgave er en udekamp mod rækkens nummer tre, Lyngby. Det opgør