Menu

Lang lørdag efter 7-1 sejr i Hørsholm

image Så glade var spillerne efter lørdagens opgør i Hørsholm, der blev besejret med hele 7-1. Hornbæk kan holde vinterpause på førstepladsen, syv point foran Birkerød på tredjepladsen. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
28. oktober 2018 kl. 20:49
Hornbæk overvintrer på førstepladsen efter efterårets tiende sejr. Foto: Susanne Prahl

Det blev vist en lang lørdag for seniorspillerne efter både første- og andethold sikrede sig sejre lørdag eftermiddag.

Det var nummer et mod nummer 12 i Hørsholm, hvor førsteholdet vandt den ventede sikre sejr.

I dette efterår har førsteholdet vist den forventede styrke efter nedrykningen i sommer, og i ti af efterårets 11 kampe har Hornbæk scoret mindst fire mål.

I Hørsholm blev det til syv scoringer, og den første kom efter syv minutter, da Daniel Ruberg slog til.

Tre minutter senere øgede anfører Casper Porsgaard til 2-0, og kampen blev i realiteten afgjort allerede i første halvleg. Nicolai Stevns scorede til både 3-0 og 4-0, inden der var spillet en halv time, og Mikkel Petersen øgede til 5-0 otte minutter før pausen.

Hjemmeholdets defensiv var ikke pralende, men fremad banen var de overraskende gode. Så Hornbæks reserve i målet, Søren Storminger-Dalgaard, måtte kapitulere en enkelt gang i kampen, da Hørsholm fik reduceret til 1-5 kort før pausen. I resten af kampen sørgede den 42-årige veteranspiller for at holde buret rent.

Stille anden halvleg

Anden halvleg blev ikke så sprudlende som de første 45 minutter, men to scoringer af Malthe Prahl pyntede på både halvlegen og resultatet, og så kunne Hornbæk-spillerne fortjent fejre endnu en solid sejr, denne dag på 7-1 og en flot førsteplads som facit på efteråret. Hornbæk har syv point ned til Birkerød på tredjepladsen. To hold rykker op.

Anden halvdel af sæsonen indledes lørdag den 6. april, men inden vinterpausen skal der spilles kvartfinale i Seriepokalen, en pokalturnering for alle sjællandske hold i serie 2 til serie 6. Modstanderen er Rosenhøj, og kampen spilles på Pedella Park på søndag kl. 12.00.
Andetholdet vandt 2-0 i Vapnagård på to straffespark, sat ind af Tobias Holm. Hornbæk er nummer fem men kan rykke et par pladser op, hvis de vinder den udsatte kamp mod Hellebæk, der spilles på søndag kl. 12.00.