Nederlag til topholdet

image 20-årige Rasmus Christoffersen scorede sit første mål på Hornbæks førstehold i hjemmekampen mod Birkerød. (Arkivfoto: Susanne Prahl)
Peter Clausen
02. oktober 2017 kl. 18:54
En godkendt indsats af Hornbæk var ikke nok mod topholdet Birkerød, der fortjent vandt med 3-1.

Det var top mod bund fredag aften på kunstgræsset i Hornbæk, da rækkens nummer 1, Birkerød var på besøg.

Ikke så overraskende var det Birkerød, der var nærgående flere gange i starten af kampen, men Daniel Ruberg i Hornbæks mål formåede at holde nullet.

Og så var det i stedet Hornbæk, der kom i front efter 20 minutter. Godt forarbejde af Mikkel Petersen og scoring af Rasmus Christoffersen, hans første på Hornbæks bedste mandskab.

To hurtige mål efter pausen

Efter en god første halvleg og føring på 1-0 havde man forhåbninger om udbytte af kampen i Hornbæk-lejren, men det fik topholdet hurtigt forpurret.

Efter tre minutter blev det 1-1 på en heldig scoring, hvor et skud fra Patrik Asp blev rettet af.

Og ti minutter senere var der vendt op og ned på kampen, da Birkerøds Alexander Frost-Rasmussen bragte gæsterne foran 2-1 i en situation, hvor forsvaret blev lokket for langt frem.

12 minutter før tid blev det også 3-1 ved Jakob Sten Madsen, og dermed var kampen afgjort.

- Der var gode chancer til begge hold i anden halvleg, men overordnet set kom de med et bedre hold, lød det fra Hornbæks træner Steen Egesø.

- Trods nederlaget var der god stemning efter kampen, for spillerne havde ydet en god indsats og gjort hvad de kunne. Vi tabte tre point, men bestemt ikke værdigheden, sagde Hornbæk-træneren efter kampen.

Daniel Ruberg stod en god kamp, og Shawn Engvej var tilbage på holdet for første gang i dette efterår. Endvidere var der debut til 18-årige Lau Von Fyren Kieler.

- Vi har selvfølgelig fokus på at forblive i rækken, men vi har også fokus på at belønne de unge spillere for at vise god indstilling og træningsflid, sagde Steen Egesø.

Hornbæk er lige nu næstsidst og i den kommende uge spiller man yderligere to hjemmekampe. Torsdag kl. 19.00 mod Allerød og lørdag kl. 14.00 mod Værløse.

Hornbæk-Birkerød 1-3 (1-0)
1-0 Rasmus Christoffersen (20)
1-1 Patrik Asp (48)
1-2 Alexander Frost-Rasmussen (57)
1-3 Jakob Sten Madsen (79)