Sejr i serie 2 comeback

image Tilbagevendte Mikkel Petersen var banens bedste, da Hornbæk vandt med 3-1 i Lundtofte. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
19. august 2019 kl. 16:41
Trods næsten en halvleg med ti mand fik Hornbæk et fint comeback i serie 2 med en 3-1 sejr i Lundtofte.

Lundtofte og Hornbæk sluttede side om side i sidste sæsons serie 3 og rykkede begge op i serie 2. Men det lykkedes kun Hornbæk at erobre et af seks mulige point i de to indbyrdes opgør i sidste sæson.

Lørdag eftermiddag gik det langt bedre, på trods af at Hornbæk blev reduceret til ti mand, da Marcus Thorbøll fik et rødt kort lige efter pausen.

Men først skulle samme Marcus Thorbøll have en helt anden rolle. Det skete efter blot syv minutter, da han headede Hornbæk i front efter et hjørnespark fra anfører Casper Porsgaard, Thorbølls første scoring på førsteholdet.

Fem minutter senere gentog historien sig. Igen hjørnespark fra Casper Porsgaard og igen et hovedstødsmål. Denne gang var det Mikkel Petersen, der satte hovedet på foran mål. Mikkel Petersen var tilbage på Hornbæks mandskab efter et halvt års pause fra fodbolden på grund af et ophold i udlandet.
HD_Brød: Med to scoringer i de første 12 minutter blev det en ren ønskestart for Hornbæk, der kunne og burde have scoret flere mål i de første 45 minutter. Der var masser af chancer til det.

Direkte rødt kort

Syv minutter ind i anden halvleg blev Hornbæk så reduceret til ti mand, da Marcus Thorbøll kom kikset ind i en tackling midt på banen, og det takserede dommeren til et rødt kort.

Træner Mikkel Bertram ofrede en angriber og sendte Nicolaj Lilja på banen i sit comeback efter en langvarig skade, og han gjorde det fint som substitut i det centrale forsvar.

Men i det 72. minut lykkedes det Lundtofte at reducere til 1-2, og så var der igen masser af spænding i kampen. Målscorer var Morten Andersen, der scorede på et langskud, godt hjulpet på vej af en kraftig medvind.

Hornbæk havde trods undertal ganske godt styr på begivenhederne, og Magnus Svinggaard i målet diskede op med et par fine redninger, da det var nødvendigt.

Træner Mikkel Bertram skiftede flittigt ud fra sidelinjen, og mod slutningen blev der igen brændt flere meget store chancer fra Hornbæks side. Især Malthe Prahl og Mikkel Petersen burde have øget føringen.

Men i overtiden lykkedes det at komme på 3-1, da Karl Emil Ellehauge tog sagen i egne fødder med en fin solotur og scoring fra en spids vinkel. Ellehauge er netop vendt tilbage til Hornbæk efter en pause.

Udover Mikkel Petersen og Karl Emil Ellehauge var der også comeback til Lau Von Fyren Kieler, efter et ophold i udlandet.

Hornbæk spiller sæsonens første hjemmekamp allerede tirsdag aften, når Fredensborg kommer på besøg kl. 19.00.