Skidt aften for Hornbæk

image Her lykkes det på nærmest mirakuløs vis Daniél at få bolden over mål. Det var bestemt ikke Hornbæks aften i Birkerød. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
27. maj 2019 kl. 22:06
Hornbæk tabte overraskende 2-3 til Birkerød.
Efter nederlaget til Ballerup i mandagens pokalfinale, skulle man kun vente tre dage mere, før Hornbæk atter måtte gå fra banen som taber.
Noget uvant for Hornbæk med to nederlag på fire dage, når man ellers skal tilbage til 20. september for at registrere seneste nederlag.

Men opgøret torsdag aften i Birkerød blev et af de opgør, som man i Hornbæk nok vil arkivere direkte i glemmebogen.

For indsatsen var ikke pralende, og derfor kom man til kort over for et tændt og godt kæmpende hjemmehold, der scorede på de fleste af deres få angreb i kampen.

Anfører Casper Porsgaard og Daniél Jensen havde ellers store chancer for Hornbæk, inden hjemmeholdet kom i front efter 37 minutter.

Og da det blev 2-0 kort før pausen, var man klar over, at det måske ikke var topholdets aften.

Flot comeback

Ti minutter efter pausen reducerede Casper Porsgaard direkte på frispark, og med et kvarter igen lignede det et flot comeback, da Christian Nielsen sendte en ripost i mål, efter Daniél Jensen havde ramt overliggeren.

Nu lignede det en kamp, der kunne vippe til Hornbæks fordel, men igen fik Birkerød alt for let spil over for Hornbæks defensiv. En flot solotur endte med scoring til 3-2, og så var Hornbæks comeback sat på pause.

Hornbæk pressede i slutfasen, men mønsteret med alt for mange fejl og boldtab fortsatte, og dermed kunne Birkerød notere en lidt overraskende sejr på 3-2.

Hornbæk har fortsat gode chancer for at sikre sig en oprykningsplads, men det kræver fem point mere på kontoen i de sidste fire runder, hvis Brede på tredjepladsen vel og mærket vinder resten af deres kampe.

Hornbæk har tre af de sidste fire kampe på hjemmebane, og næste opgave er en hjemmekamp mod Blomsterne FC, lørdag den 1. juni kl. 14.00.