Tophold sat på plads

image Ruberg når højest og snitter bolden i mål - den første af sine tre scoringer. Hornbæk vandt 5-1 og overtager førstepladsen. Foto: Susanne Prahl.
08. oktober 2018 kl. 23:15
Med en overbevisende 5-1 sejr over Birkerød overtog Hornbæk førstepladsen.
Nummer to mod nummer et. Det var menuen lørdag eftermiddag på Pedella Park.
Trods fraværet af Pors, Dines og Christian viste Hornbæk, at de var klart det bedste hold i den kamp. Allerede efter to minutter kom det første varsel i form af en kæmpe chance, som Stevns dog sendte på overliggeren efter et flot indlæg fra Juellund.

De trofaste tilskuere på sidelinjen måtte vente til det 18. minut på den første scoring. Ruberg snittede bolden i mål med hovedet efter et hjørnespark fra Lau.

Så var der hul på bylden, og med tre scoringer mere i første halvleg var kampen i realiteten afgjort inden pausen.

Stevns øgede til 2-0 i det 27. minut efter fint oplæg fra Ruberg, og rollerne var byttet om 12 minutter senere, da Ruberg scorede til 3-0 efter en fin stikning fra Stevns.

To minutter før pausen scorede Ruberg så for tredje gang, da han meget sikkert udnyttede et straffespark, begået imod ham selv.

Stille anden halvleg

Den sikre 4-0 føring var nok årsagen til, at anden halvleg blev mere ordinær.

Hornbæk tilspillede sig flere gode målchancer, men modsat første halvleg kneb det lidt med effektiviteten.

Birkerød, der var ubesejret inden lørdagens kamp, fik reduceret til 4-1 efter et kvarter på en flot afslutning i det ene målhjørne, uden chance for Svinggaard i målet.

Og så sluttede den underholdende og målrige kamp med en scoring af indskiftede Nicolai Olsen i tillægstiden.

Med 5-1 sejren rykker Hornbæk op på førstepladsen og kan notere syv sejre i de første otte kampe. Jævnbyrdigheden er dog stor blandt de første fire i rækken. Lundtofte er et point efter på andenpladsen, mens Birkerød og Brede følger efter, henholdsvis to og fire point efter.

Ruberg stjal ikke overraskende den største opmærksomhed. Med tre scoringer og en assist var han kampens profil.

Næste opgave for førsteholdet er en udekamp mod et andet mandskab fra Birkerød, Blomsterne FC. Det opgør spilles på lørdag kl. 12.00 ved Sjælsøskolen. På samme tid spiller andetholdet udekamp mod Gilleleje.