Uafgjort for fjerde gang

image Lau var Hornbæks bedste mod Vejby-Tisvilde. Foto: Susanne Prahl
Peter Clausen
30. september 2019 kl. 20:48
For fjerde gang i dette efterår spillede Hornbæk uafgjort, da det blev 2-2 mod Vejby-Tisvilde.
Endnu engang kunne Hornbæk tilføje et point i tabellen, efter udekampen mod Vejby-Tisvilde endte uafgjort 2-2.

De første 45 minutter blev lidt af et mareridt for gæsterne. Efter et par brændte chancer i indledningen var det hjemmeholdet, der kom foran både 1-0 og 2-0 på næsten identiske scoringer.

Afslutninger fra kanten af straffesparkfeltet, der set med Hornbæk-briller ikke burde være nået helt ind i netmaskerne. Men i begge tilfælde blev målmand Magnus Svinggaard fanget lidt fejlplaceret.

Stærk anden halvleg

Hornbæk-træner Mikkel Bertram måtte tale med store bogstaver i pausen, og det havde tilsyneladende en gunstig virkning på Hornbæks spillere.

Der blev leveret over hele linjen i de sidste 45 minutter, og et kvarter inde i anden halvleg fik Hornbæk både reduceret og udlignet i løbet af blot tre minutter.

Først var det Mikkel Petersen, der reducerede til 1-2, og få minutter senere fulgte udligningen til 2-2, da Marcus Thorbøll havde sidste fod på bolden foran mål efter et hjørnespark fra Casper Porsgaard.

Som anden halvleg skred frem var det tydeligt, at hjemmeholdets spillere var ved at løbe tør for kræfter.

- Vi havde store chancer til at score et sejrsmål. Mikkel Petersen, Malthe Prahl og Mikael Juellund havde alle muligheden for at blive matchvinder, men vi har det lidt svært med at vinde i øjeblikket, lød det fra træner Bertram efter kampen.

Og så skal det med, at Vejby-Tisvilde målmand Andreas Nielsen stod en pragtkamp denne lørdag eftermiddag.

Lau Von Fyren Kieler, Casper Porsgaard og Mikkel Petersen førte an for gæsterne, og efter syv runder har Hornbæk syv point som fjerdesidst.

Der resterer fire runder i dette efterår, og for Hornbæks vedkommende er det mod hold fra den nuværende top 5.

På lørdag kl. 14.00 foregår det på hjemmebane mod den nuværende femmer, Allerød.