Menu

Årgang 05/06 - Piger

 

VELKOMMEN TIL HORNBÆKS 05/06-FODBOLDPIGERS HJEMMESIDE

Vi er 25-30 piger, der elsker at spille fodbold og har en SUPER trup med plads til alle. Foruden Hornbæk kommer vi fra Gilleleje, Ålsgårde og Helsingør og sammen udgør vi årg. 05/06-pigeholdet i Hornbæk IF.

Kom og vær med. Både nye og øvede piger er meget velkomne. Alle spillere tæller her hos os, og udover træning og kampe på passende niveau får du tilbud om træningslejre, flerdagsstævner med overnatning og helt sikkert masser af gode, spændende og sjove oplevelser med nye veninder. I 2016 tog vi bl.a. til Gardasøen og deltog i Veronella CUP i Italien.

Holdet trænes af Per Gørtz, Brian Ankerkilde, Berthel Berthelsen og Louise Ankerkilde, der samlet har 18 års trænererfaring med pigefodbold. Truppen blev søsat i maj 2011, og vi har i dag hold, der spiller på højeste, mellem- og begynderniveau, - så der er tilbud om fodbold for alle.

I efteråret 2017 træner vi tirsdag og torsdag kl. 17.15-19 på banerne i Hornbæk. Vi har turneringshold (SBU) i den sjællandsdækkende U13 Række Øst og U13 Række 2, samt kampe for nye/let øvede spillere.

Hvis du har lyst til at træne med, så kontakt Per Gørtz på mobil 60 72 99 94 og hør nærmere. Du er altid velkommen til at komme og prøvetræne med.

Mange hilsener

Trænerteamet

U13-piger - Hornbæk IF


 

 

Hornbæks U12-piger vandt Lions Cup 2017

I Pinsen deltog Hornbæks U12-piger med to hold til Lions Cup i Kalundborg. Det var 22 forventningsfulde piger, der tog fællesbussen fra Hornbæk til dette storslåede stævne tilrettelagt over fire dage. I vente var super samvær, tur i svømmehallen, discofest og fremfor alt masser af fodbold. Med pigerne var tre trænere, to holdledere og et større opbud af forældre klar til at heppe igennem fra lægterne.

Holdene var delt i en A-kæde og BC-kæde, der over sæsonen var spillet sammen og nu skulle prøve kræfter i dette stærkt besatte stævne med ni hold i rækken fordelt på to puljer. Lørdag og søndag gik det løs med puljekampene, og efter 1-2 mod København KFUM, 18-0 over Vindinge, 4-0 Snekkersten B og 7-1 Herstedøster var A-holdet klar til semifinalen i A-slutspillet mandag mod Frederiksværk, mens BC-holdet efter tre knebne nederlag allerede skulle spille semifinale i B-slutspillet søndag eftermiddag. Kampen var en vind-eller-forsvind-kamp mod Snekkersten B. Det var 11 meget koncentrerede piger, der gik på banen for en finaleplads, og det blev på alle måder en meget tæt og spændende affære, der ender i straffespark efter 1-1 i den ordinære tid, hvor fem af vores ynglinge vise klasse og kanonerer holdet videre 6-5 til B-finalen. Næste morgen gør A-holdet kunststykket efter og vinder 2-1 over fysisk stærke Frederiksværk.

Scenen var sat. Begge hold skulle spille finale, og de skulle spille samtidig på to baner lige ved siden af hinanden. Der var i den grad lagt op til en omgang ultimativ fodbold, og som tiden nærmede sig, fyldtes langsiden mellem banerne med flere og flere Hornbæk-tilhængere af forældre og hold, der havde afviklet deres del og som nu kom for at heppe pigerne til sejr. I A-finalen ventede revanche mod formstærke København KFUM, og i B-finalen hvepsene fra Frederiksberg. Vores piger var bare klar, og det samme var de op mod 100 tilskuere på egen langside og dertil næsten lige så mange modsat. Stemningen var enorm.

Så gik kampene i gang, og begge finaler udviklede sig snart til et sandt festfyrværkeri af seværdig fodbold, hvor A-finalen hurtigt bød på højt tempo, flot spil og aktioner, hvor selv små fejl prompte blev straffet. I B-finalen er tempoet knapt så højt, men spilforståelsen fejler ingenting, og kampen er længe helt lige. I A-kampen tager Hornbæk gradvist teten og kommer på 1-0, og presspil over hele banen gør langsomt københavner-pigerne møre, og det ser godt ud ved pausen. I B-finalen går det pludselig hurtigt, og ved pausefløjtet fører Hornbæk 2-0. Vand, skåret frugt, en peptalk og et mægtigt kampråb, og pigerne er klar igen. KFUM starter som skudt ud af en kanon, men efter et par nærgående forsøg kommer der på ny rimelig styr på kampen, og som en kæmpe, der kortvarigt har samlet kræfter, slår vores blå-hvide ynglinge til, lukker modstanderen ned og åbner op for excellent angrebsspil, der splitter KFUM´s ellers solide forsvar og ender i en laber frispilning og sikker scoring til 2-0. På den anden bane slår Frederiksberg igen og kommer på 2-2 inden slutfløjtet til 5 x 5 minutters forlænget spilletid, der straks sættes i gang. Så lyder slutfløjtet af A-finalen, og jublen bryder løs, men det hele er jo ikke helt forbi. A-spillerne stimler mod B-finalen, der bølger derudaf, og hepper nu vildt på veninderne, der snart bryder igennem og kommer på 3-2. Halvleg og start på stævnets sidste fem minutter, der for alvor begynder at slide. Med et sker gennembruddet fra midten, og i et sandt stormløb og formidabelt skud går kuglen i kassen til 4-2. Slutfløjt og sejren er en realitet til de superseje BC-piger, og så bryder jublen løs. Piger og drenge stormer sammen i ren sejrsdans ”Lykkehjulet drejer, Hornbæk fik sin sejr” og eufori, - og følgende medaljeoverrækkelse, stor pokal, is fra holdkassen og highfives. Det var fantastisk og kunne ikke blive større.

 

Hornbæks U12-piger som Lions Cup mestre 2017. Fra venstre Emilie C., Alice, Rosa, Mille, Caroline, Emilie G., Frederikke, Thea, Laura, Flora, Olivia, Anna og træner Per Gørtz (træner Brian Ankerkilde kunne ikke deltage på finaledagen).

 

 

Hornbæks U12-piger vinder af B-finalen til Lions Cup 2017. Fra venstre Betty, Amalie, Josefine, Line, Tilde, Juliane, Cecilie, Maja, Mathilde, Ronja, træner Berthel Berthelsen og holdleder Marianne Berthelsen.

 

 

Sejren i hus 2-1 over Frederiksværk i semifinalen i A-slutspillet.

 

 

Opvarmning og scenen sat til semifinalen mod Frederiksværk i A-slutspillet.

 

 

Afslapning og opladning til finalerne søndag.

 

 

 

 

Hygge, afslap og samvær mellem kampene.

 

Næste kamp 05/06 piger

Der er ingen fremtidige kampe på programmet