Menu

Årgang 05/06 - Piger

 

VELKOMMEN TIL HORNBÆKS 05/06-FODBOLDPIGERS HJEMMESIDE

Vi er 20-25 piger, der elsker at spille fodbold og har en SUPER trup med plads til alle. Foruden Hornbæk kommer vi fra Gilleleje, Ålsgårde og Helsingør og sammen udgør vi årg. 05/06-pigeholdet i Hornbæk IF.

Kom og vær med. Både nye og øvede piger er meget velkomne. Alle spillere tæller her hos os, og udover træning og kampe på passende niveau får du tilbud om træningslejre, flerdagsstævner med overnatning og helt sikkert masser af gode, spændende og sjove oplevelser med nye veninder. I 2016 tog vi bl.a. til Gardasøen og deltog i Veronella CUP i Italien, og hvert år deltager vi til Pinsecuppen Lions Cup i Kalundborg.

Holdet trænes af Per Gørtz, Brian Ankerkilde, Berthel Berthelsen og Louise Ankerkilde, der samlet har over 20 års trænererfaring med pigefodbold. Truppen startede i maj 2011, og vi har i dag hold, der spiller på højeste, mellem- og begynder-niveau, - så der er tilbud om fodbold til alle.

I efteråret 2018 træner vi tirsdag og torsdag kl. 17.15-19 på banerne i Hornbæk. Vi starter sommertræning i uge 30, og sæsonen går for alvor i gang i uge 32. Denne sæson har vi turneringshold i SBU og spiller 11-mands på B-niveau U14 Rk. 2 (første sæson med 11m og starter blødt) og 8-mands på BC-niveau U14 Rk. 2, samt træningskampe efter behov og forskelligt niveau.

I juni 2018 sendte vi 11 spillere fra A-truppen videre til det nystartede FC Helsingør på pigesiden og opløste herved vores førstehold, der over en årrække har spillet i højeste sjællandsdækkende række Elite Øst. Når du er dygtig nok, får du tilbuddet samme vej.

Hvis du har lyst til at træne med, så kontakt Per Gørtz på mobil 6072 9994 og hør nærmere. Du er altid velkommen til at komme og prøvetræne med.

Mange hilsener

Trænerteamet

05/06-piger - Hornbæk IF

 

U13-PIGERNE GENTAGER SUCCESEN TIL LIONS CUP

En forårssæson med mange tætte og spændende turneringskampe, hvor udvikling af spillere mere end resultater har været i fokus, kulminerede med deltagelse først til Gentofte Pige Cup og ugen efter i Pinsen til klubbens store fællestur Lions Cup i Kalundborg.

Midt i maj gjaldt det Gentofte Pige Cup, hvor vi via en lidt akut invitation deltog blandt otte andre U13-hold. 11 af vores ynglinge havde meldt sig klar, og foran os ventede i alt fem kampe. Det blev et uhyre tæt stævne, hvor vi efter tre puljekampe lige netop går videre til A-slutspillet, hvor pigerne rigtig får fat og efter 1-0 over Hekla i semifinalen og forrygende 2-1 over Sundby i finalen kan lade sig hylde som mestre.

Ugen efter går det løs til Lions Cup, hvor vi deltager med 28 piger, to hold, fire trænere og holdledere. Holdene blev delt efter vores turneringshold, hhv. med et A-hold og et BC-hold. Det blev på alle måder et fantastisk stævne, både som fællestur med resten af klubben og med pigerne sammen socialt og på banen. Hvor vores A-hold nok var lidt overmatchet årets udgave for årgangen, spillede vores BC-piger helt ud til rammen og leverede et sandt mirakel. A-holdet gik ubesejret igennem puljespillet med en målscore på 33-3, og efter 3-0 over Marstal i semifinalen og 2-0 over Kalundborg i en yderst velspillet A-finale kunne vores erfarne kæde løfte trofæet som Lions Cup mester 2018. BC-holdet tilkæmpede sig en fornem tredjeplads i puljespillet og fik den mere direkte vej til B-finalen, der blev en realitet efter 5-1 sejr Gilleleje i semifinalen. I finalen ventede et fysisk stærkt mandskab fra Herstedøster, der efter en afsindig intens og tempofyldt affære endte forløsende 2-1 til vores små kæmpere med langskudsmål først af Juliane og siden sejrsmålet af Lions Cup debutanten Amanda. For andet år i træk foregik kampene ved siden af hinanden med over 100 heppende tilskuere fra HIF på lægterne, og nok engang gik begge hold hele vejen og hjemtog pokaler til klub og evigt eje. Det var stort!

På trænerteamet og truppens vegne

Per GørtzLions Cup 2018. Hornbæks U13-piger mestre i både A- og B-finalen. Forrest fra venstre; Laura, Karoline, Thea, Flora, Emilie C. og Juliane. Midt fra venstre; Rosa, Caroline, Mille, Emilie G., Emma, Amalie, Selma, Wilma, Mathilde, og Josefine. Bagerst fra venstre; Per (Træner), Ronja, Alice, Frederikke, Olivia, Anna, Berthel (træner), Sofie, Betty, Tilde, Cecilie, Cecilia, Maja, Amanda og Brian (Træner).Mestre af Gentofte Pige Cup 2018. Fra venstre; Cecilia, Ronja, Anna, Lucca, Alice, Emilie G., Caroline, Emilie C., Rosa og Laura. Forrest; Frederikke.

 

U13-PIGERNE HELT PÅ TOPPEN – 10.000 KAMPE og 30 PIGER I TRUPPEN

Vintersæsonen 2017 blev på alle måder et festfyrværkeri af fodbold for Hornbæks gyldne årg. 05/06-piger. Trænerteamet valgte bredt og tilmeldte i alt fem turneringshold indendørs og to 8-mandshold udendørs, der udover ugentlige træningspas en gang inde og to gange ude suppleret med diverse medaljestævner indendørs, forkamp i Farum Park og træningskampe udendørs tegnede truppens aktiviteter november 2017 - marts 2018. Det blev fem skarpe måneder, - det hele heldigvis bakket op af en super forældregruppe og klubben i ryggen.

Tilmeldt indendørs var to U13-hold i A-rækken og to hold i BC-rækken DGI og et U12-hold i A-rækken i SBU, samt udendørs et hold hhv. i Rk. Øst og Rk. 2, - og pigerne gik bare til den. En ting var at holde kampformen udendørs og spille nogle gode, tætte kampe, en anden ting var at blive dygtige med spillet indendørs med fire spillere på banen og mand over midt. Udviklingen var fantastisk, hvor pigerne hurtig brød koden og lagde lag på, der bragte dem hele vejen til en sand perlekæde af triumfer over sæsonen.

De to hold i A-rækken DGI kunne efter turneringens fire stævne lade sig hylde med en meget fornem 1. og 3. plads i stærkt selskab af to hold fra både B93 og Allerød, holdet i B-rækken endte efter et brag af en turnering på 2. pladsen kun slået af fysisk stærke Frederiksværk, mens holdet af nye piger tilkæmpede sig en flot 3. plads i C-rækken kun knebent slået af Nivå-Kokkedal og Slangerup. Vores meget talentfulde U12-indehold var fuldstændig suverænt og gik ubesejret igennem SBU-turneringen med en målscore på 69-9 efter 12 kampe, mens samme tal for hele sæsonen var 138-22 efter 27 kampe, heraf 25 sejre.

Fra de talrige medaljestævner med enten blandede hold eller hold tilpasset niveauet hjembragtes flotte mesterskabstitler fra Holmegaard Cup U13, Farum Cup U12, Esrum Cup U14, Hornbæk Cup U12 og U13, Hornbæk BC-træf U13, Lalandia Cup U13 og Roskilde Revision Cup U13. Bedst huskes det suveræne stævne i Lalandia med overnatning, deltagelse af 27 piger og fem hold tilmeldt, der endte med tre hold i top 4 ud af et stærkt besat felt af 10 hold, - det hele følgende toppet op med supertid i Aquadome. I det absolut sidste indendørsstævne Roskilde Revision Cup kronedes sæsonen af et formidabelt drama, hvor vores ynglinge efter tre stærke puljekampe og en semifinale mødte sejrsvante Roskilde Pigefodbold i finalen og efter 3-3 i ordinær spilletid, fem straffespark og endelig sejr på 6-5 kunne lade sig hylde som mestre med pokal, medaljer og sponsorerede kosmetik-sager, hvoraf sidstnævnte i særlig grad vakte interesse.

Vintersæsonen 2017 markerede også et par helt særlige milepæle på truppens rejse. Da røgen havde lagt sig efter en yderst intens sæson, havde truppen rundet samlet 10.000 kampe, hvilket blev markeret med behørig is fra truppens sponsor Hornbæk Is. Samtidig rundede truppen for første gang 30 spillere, hvilket resolut udløste flødeboller til alle. - Lige om hjørnet d. 3. maj fylder truppen 7 år.

Klar til forårssæsonen 2018 – Kom og vær med.

Truppen består aktuelt af 32 spillere, der trænes af et trænerteam bestående af Brian Ankerkilde, Berthel Berthelsen, Tommy Christiansen, Louise Ankerkilde og Per Gørtz. Pigerne kommer fra Hornbæk, Ålsgårde, Helsingør og Gilleleje, og der er en fantastisk kultur med plads til alle.

Fra maj træner vi tirsdag og torsdag kl. 17.15-19 på banerne i Hornbæk og stiller tre turneringshold, hhv. i Rk. Øst, Rk. 2 og Rk. 3, så der er tilbud om træning og kampe for alle, - nye som øvede. Hvis du er pige fra 2005/06 og har lyst til at spille fodbold, er du meget velkommen. Kontakt Per Gørtz på mobil 60 72 99 94.

På trænerteamet og truppens vegne

Per Gørtz


U13-pigetruppen på tur til Lalandia og Lalandia Cup 2018. 27 piger, fem stævnehold, overnatning og Aquadome, super samvær og hygge derudaf. Et ophold med venlig sponsorhjælp fra Fodboldens Venner.


Forkamp i Farum Park mod Gilleleje 4-0. Holdet bagerst fra venstre: Liv, Tilde, Amalie og Cecilia. Midt: Juliane, Selma, Emilie G., Mathilde, Josefine og Cecilie. Forrest: Line.

Vindere af indendørssæsonens afsluttende stævne Roskilde Revision Cup 2018 og et formidabelt drama over Roskilde Pigefodbold 6-5. Fra venstre: Caroline, Emilie G., Olivia, Flora, Lucca og Thea.

Hornbæk U13-piger og fodbold for alle. Fra venstre Caroline og Rosa, - to garvede veteraner med tilsammen over 1.100 kampe i støvlerne, og den netop startede og vordende kamp-debutant Amanda.
 

SUCCES VED STENSBALLE TALENTSTÆVNE 2017

For andet år i træk deltog Hornbæks talentfulde U13-piger til et af Danmarks bedste pigestævner Stensballe Talentstævne ved Horsens. Stævnet samler landets absolut dygtigste hold på årgangen, der tørner sammen i en super seværdig træningsturnering som optakt til sæsonen. Stedet er upåagtede Stensballe, der gennem tiden har skabt nogle af vores allerbedste kvindelige landsholdsspillere og således har rige traditioner med pigefodbold. Faciliteterne er fantastiske, og stævnet arrangeret lige i plet.

I år udgjordes truppen af 14 top parate piger, der tilbagelagde turen med tog over land og rige med udsigt til tre dages super fodbold. Stævnet gik fantastisk og efter nogle meget tætte puljekampe 1-0 over BSF, 1-3 mod Haderslev og 0-2 (træningskamp mod Mejrup), var holdet klar til kvartfinalen mod HIK, der blev slået 1-0 i en knivskarp match. I semifinalen ventede BSF på ny, der denne gang træk det længste strå og vandt 1-0. I kampen om 3.-4. pladsen gjaldt det igen Haderslev, der måske pt. er det stærkeste hold på årgangen, men vores piger var ligeglade og fyrede den bare af, dog med et slutteligt resultat på 1-2, hvor sidste års mestre blev presset lige til det sidste. Stævnet blev vundet af Roskilde Pigefodbold, der slog BSF 1-0 i finalen, så helt tæt i toppen.

En flot top fire placering i selskab med 10 af DK´s absolut bedste årg. 05-pigehold blev fejret med highfives og behørig is til turen hjem, - og et stolt flueben i trænernes logbog over truppens rejse nu på syvende år.

På 05/06-pigeholdets vegne

Per og Brian

 

U13-pigetruppen til Stensballe Talentstævne 2017; Forrest Olivia Bertram. Midt fra venstre Cecilie Rye Sørensen, Frederikke Christiansen, Anna Rasmussen, Flora Kopp Højer, Emilie Gejpel og Laura Meibom. Bagerst fra venstre; Træner Brian Ankerkilde, Amalie Vindahl, Thea Larsen, Rosa Rømer, Caroline Jensen, Alice Collin, Juliane Berthelsen, Line Gørtz og Træner Per Gørtz.

 

 

 

Landskamp på Pedella Park

Først i september dannede Hornbæk Idrætsanlæg ramme om en vaskeægte landskamp på pigesiden. Vi havde inviteret Fortuna FF fra Helsingborg til at komme og spille en træningskamp både på A-niveau og BC-niveau mod vores U13-piger, hvilket de rigtig gerne ville. Fortuna FF råder over en rigtig dygtig A-kæde, der spiller i højeste række i Sverige, og da Sveriges pigefodbold på flere måder er noget foran danske forhold, ville det blive interessant at se, hvordan holdene stod til hinanden. Godt flankeret af et større medrejsende publikum samt vores egne forældre gjorde holdene sig snart klar med kampoplæg og opvarmning, toppet op af de obligatoriske nationalmelodier, før det gik løs. Kampene blev spillet samtidig ved siden af hinanden, så der var på alle måder tænding og masser af oplevelse. Det blev to super gode kampe med heppekor og begejstrede tilråb fra lægterne, hvor vores A-hold til sidst vinder en kneben 2-0 sejr, mens vores BC-piger må neje sig 0-5 mod et lidt stærkere svensk mandskab.

Efter kampene var der over forældrene arrangeret lækker frugt/kage/bagværk/saft på stort fællesbord, hvor pigerne fortjent bare gik til den, og trænere og de to forældredommere nød en god kop kaffe. Næste gang går turen til Fortuna FF´s baner i Sverige, hvor der vanker ny venskabsmatch for begge hold og en vaskeægte revanche i begge lejre.

Per Gørtz

 

 U13-piger og nationalmelodier forud for ”landskampen” Hornbæk – Fortuna FF.

 

 

 Fælles kagebord og hygge efter kampene.


  

 

Hornbæks U12-piger vandt Lions Cup 2017

I Pinsen deltog Hornbæks U12-piger med to hold til Lions Cup i Kalundborg. Det var 22 forventningsfulde piger, der tog fællesbussen fra Hornbæk til dette storslåede stævne tilrettelagt over fire dage. I vente var super samvær, tur i svømmehallen, discofest og fremfor alt masser af fodbold. Med pigerne var tre trænere, to holdledere og et større opbud af forældre klar til at heppe igennem fra lægterne.

Holdene var delt i en A-kæde og BC-kæde, der over sæsonen var spillet sammen og nu skulle prøve kræfter i dette stærkt besatte stævne med ni hold i rækken fordelt på to puljer. Lørdag og søndag gik det løs med puljekampene, og efter 1-2 mod København KFUM, 18-0 over Vindinge, 4-0 Snekkersten B og 7-1 Herstedøster var A-holdet klar til semifinalen i A-slutspillet mandag mod Frederiksværk, mens BC-holdet efter tre knebne nederlag allerede skulle spille semifinale i B-slutspillet søndag eftermiddag. Kampen var en vind-eller-forsvind-kamp mod Snekkersten B. Det var 11 meget koncentrerede piger, der gik på banen for en finaleplads, og det blev på alle måder en meget tæt og spændende affære, der ender i straffespark efter 1-1 i den ordinære tid, hvor fem af vores ynglinge vise klasse og kanonerer holdet videre 6-5 til B-finalen. Næste morgen gør A-holdet kunststykket efter og vinder 2-1 over fysisk stærke Frederiksværk.

Scenen var sat. Begge hold skulle spille finale, og de skulle spille samtidig på to baner lige ved siden af hinanden. Der var i den grad lagt op til en omgang ultimativ fodbold, og som tiden nærmede sig, fyldtes langsiden mellem banerne med flere og flere Hornbæk-tilhængere af forældre og hold, der havde afviklet deres del og som nu kom for at heppe pigerne til sejr. I A-finalen ventede revanche mod formstærke København KFUM, og i B-finalen hvepsene fra Frederiksberg. Vores piger var bare klar, og det samme var de op mod 100 tilskuere på egen langside og dertil næsten lige så mange modsat. Stemningen var enorm.

Så gik kampene i gang, og begge finaler udviklede sig snart til et sandt festfyrværkeri af seværdig fodbold, hvor A-finalen hurtigt bød på højt tempo, flot spil og aktioner, hvor selv små fejl prompte blev straffet. I B-finalen er tempoet knapt så højt, men spilforståelsen fejler ingenting, og kampen er længe helt lige. I A-kampen tager Hornbæk gradvist teten og kommer på 1-0, og presspil over hele banen gør langsomt københavner-pigerne møre, og det ser godt ud ved pausen. I B-finalen går det pludselig hurtigt, og ved pausefløjtet fører Hornbæk 2-0. Vand, skåret frugt, en peptalk og et mægtigt kampråb, og pigerne er klar igen. KFUM starter som skudt ud af en kanon, men efter et par nærgående forsøg kommer der på ny rimelig styr på kampen, og som en kæmpe, der kortvarigt har samlet kræfter, slår vores blå-hvide ynglinge til, lukker modstanderen ned og åbner op for excellent angrebsspil, der splitter KFUM´s ellers solide forsvar og ender i en laber frispilning og sikker scoring til 2-0. På den anden bane slår Frederiksberg igen og kommer på 2-2 inden slutfløjtet til 5 x 5 minutters forlænget spilletid, der straks sættes i gang. Så lyder slutfløjtet af A-finalen, og jublen bryder løs, men det hele er jo ikke helt forbi. A-spillerne stimler mod B-finalen, der bølger derudaf, og hepper nu vildt på veninderne, der snart bryder igennem og kommer på 3-2. Halvleg og start på stævnets sidste fem minutter, der for alvor begynder at slide. Med et sker gennembruddet fra midten, og i et sandt stormløb og formidabelt skud går kuglen i kassen til 4-2. Slutfløjt og sejren er en realitet til de superseje BC-piger, og så bryder jublen løs. Piger og drenge stormer sammen i ren sejrsdans ”Lykkehjulet drejer, Hornbæk fik sin sejr” og eufori, - og følgende medaljeoverrækkelse, stor pokal, is fra holdkassen og highfives. Det var fantastisk og kunne ikke blive større.

 

Hornbæks U12-piger som Lions Cup mestre 2017. Fra venstre Emilie C., Alice, Rosa, Mille, Caroline, Emilie G., Frederikke, Thea, Laura, Flora, Olivia, Anna og træner Per Gørtz (træner Brian Ankerkilde kunne ikke deltage på finaledagen).

 

 

Hornbæks U12-piger vinder af B-finalen til Lions Cup 2017. Fra venstre Betty, Amalie, Josefine, Line, Tilde, Juliane, Cecilie, Maja, Mathilde, Ronja, træner Berthel Berthelsen og holdleder Marianne Berthelsen.

 

 

Sejren i hus 2-1 over Frederiksværk i semifinalen i A-slutspillet.

 

 

Opvarmning og scenen sat til semifinalen mod Frederiksværk i A-slutspillet.

 

 

Afslapning og opladning til finalerne søndag.

 

 

 

 

Hygge, afslap og samvær mellem kampene.

 

Holdets aktiviteter05/06 piger

Holdet har ingen fremtidige aktiviteter.