image Magnus Svinggaard var Hornbæks bedste mod Lundtofte. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
23. september 2018 kl. 13:39
Førsteholdet dumpede til tredjepladsen. Andetholdet vandt igen og er nummer 1.
Efter fem sejre i fem forsøg led førsteholdet sæsonens første nederlag torsdag aften, da Lundtofte var på besøg på kunstgræsset i Hornbæk.
Gæsterne fik en drømmestart med scoring efter et minuts spil. En afslutning fra distancen blev i første omgang reddet flot af keeper Svinggaard, men Per Nybo reagerede hurtigst og sende riposten i mål.

Lidt symbolsk for kampen, for det var gæsterne, der oftest var først på bolden. Et godt Lundtofte-mandskab virkede mere tændt og gav ikke hjemmeholdet ro til at skabe noget.

Hornbæk ramte overliggeren et par gange i første halvleg, men generelt var offensiven slet ikke til at genkende fra de tidligere kampe.

Hornbæks spillere havde denne aften en tendens til at prøve den svære løsning lidt for ofte. Og blandt andet derfor var det alt for lidt, der lykkedes.

Gæsterne kom på 2-0 ti minutter efter pausen, da Hornbæk blev fanget efter en god omstilling, som gav en friløber til Oscar Christensen. Den ellers godt spillende keeper Magnus Svinggaard måtte kapitulere i den situation.

Et par store og misbrugte chancer til Casper Porsgaard og Daniel Ruberg symboliserede, at det aldrig blev Hornbæks aften.

Lundtofte overtog førstepladsen, og Hornbæk dumpede til tredjepladsen, da de øvrige hold havde spillet i weekenden.

Næste opgave i serie 3 er en udekamp mod AC Hillerød. Det opgør spilles søndag den 30. september kl. 14.30.

Forinden spiller Hornbæk pokalkamp i 4. runde af Seriepokalen. Kampen spilles på tirsdag kl. 19.00 på kunstgræs i Hundige.
Ny sejr til andetholdet
Trods en del afbud vandt andetholdet lørdag eftermiddag med 1-0 over Kvistgård. Den fra ferie hjemvendte Shawn Engvej sørgede for kampens eneste scoring, der betyder, at Hornbæk indtager førstepladsen. Andetholdets næste kamp er på søndag kl. 12.00 i Hellebæk.