Gavmilde Hornbæk

image Nilas Ekstrand-Olsen scorede et af Hornbæks mål mod Virum. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
05. maj 2024 kl. 15:10
Hornbæks defensiv krakelerede lørdag da Virum vandt med hele 8-4

Målfest kan være en god oplevelse, men lørdag eftermiddag i Hornbæk var det ikke tilfældet for hjemmeholdet, da Virum var på besøg.
Begge hold ligger lunt placeret i midten af rækken og har god afstand til både top og bund. Det kunne man dog ikke se lørdag, for der blev gået til den i en fair spillet kamp med kun et enkelt gult kort.
I efterårets omvendte kamp vandt Hornbæk med de overbevisende cifre 5-1, men denne lørdag eftermiddag var det Hornbæk, der havde store defensive problemer.
Med otte mål i de første 45 minutter blev det nærmest en parodi på en serie 2 kamp. Gæsterne bragte sig på 2-0 i de første syv minutter. Nilas Ekstrand-Olsen reducerede til 1-2 på en energisk afslutning, inden Virum kom på 3-1. Rasmus Dines reducerede til 2-3 efter fine driblinger og en god afslutning, men igen slog Virum til med scoring til 2-4. Rasmus Dines udnyttede et straffespark, begået imod Mikkel Petersen til 3-4, men hver gang hjemmeholdet troede, at de var på rette vej, slog Virum til igen. Således også kort før pausen med scoring til 3-5.
Kun fire mål i anden anden halvleg
Gæstfriheden fortsatte efter pausen, og med yderligere tre alt for "nemme" scoringer blev kampen definitivt afgjort. Kort før tid pyntede Melvin Mauritson på cifrene med Hornbæks fjerde scoring. I de fleste kampe er fire scoringer rigeligt til at vinde men ikke denne lørdag, hvor Virum kom alt for let til deres mål.
Med kun fem point i forårets første fem kampe er løbet kørt, hvad angår oprykning. Næste opgave er udekamp mod Fredensborg på lørdag kl. 13.30.