Menu

Hornbæk er tilbage i serie 2

image Banens bedste i lørdagens kamp, Christian Nielsen, fejrer sin scoring til 1-0. Senere lørdag aften var Nielsen efter sigende i knæ igen, da Liverpool vandt CL-finalen. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
03. juni 2019 kl. 22:06
Hornbæk kunne fejre oprykning til serie 2 efter 4-0 sejr over Blomsterne FC
Et blik på stillingen i serie 3, pulje 2 fortæller, at Hornbæk faktisk mangler to point, inden oprykningen matematisk er sikker. Hornbæk mangler tre kampe, og de vil sandsynligvis udløse mere end de to manglende point, men mere interessant er det. at klubben forventer at få tilkendt sejren og dermed tre point fra opgøret mod Birkerød for nylig, som man tabte med 3-2. I det opgør optrådte nemlig en spiller på Birkerøds hold, som ikke var opført på holdkortet - en sag der endnu ikke er afsluttet.
Blomsterne visnede
Lørdagens gæster, Blomsterne FC, som hører hjemme på Sjælsøskolen i Birkerød, blev ikke nogen reel trussel for Hornbæk hjemme på Pedella Park.

Bortset fra en offensiv, der ind imellem viste tænder, kunne gæsterne ikke true et tændt hjemmehold, der var opsat på at sikre sig en afgørende sejr i de festlige rammer hjemme på Pedella Park.

Mikael Juellund Sørensen ramte overliggeren i indledningen, inden banens bedste, Christian Nielsen, åbnede scoringen efter ni minutter, da han på smukkeste vis følte bolden op i det ene målhjørne. Forarbejdet kom fra Mikael Juellund.

I de sidste sekunder af første halvleg øgede Nicolai Stevns til 2-0. Efter fint forarbejde af Mikael Juellund i højre side forsøgte Casper Porsgaard sig med en afslutning, der ramte stolpen, og den efterfølgende returbold blev fikst løftet over keeperen af Nicolai Stevns.

Midt i anden halvleg blev det 3-0, da Christian Nielsen spillede målscorer Casper Porsgaard fri med en hælaflevering - kampens detalje.

Kort efter fik gæsterne et gult kort, men trods overtal kom den fjerde scoring først ti minutter før tid, da topscorer Malthe Prahl satte punktum med scoring til 4-0.

Oprykningen blev fejret på behørig vis efter kampen, men der mangler stadig tre kampe for Hornbæk, hvor den første er på torsdag klokken 19.00 mod FC Rudersdal, et holdsamarbejde mellem BSV og FC Holte. Kampen spilles på Vedbæk Stadion.

Og så slutter man af med to hjemmekampe efter Pinse. Tirsdag mod AC Hillerød og lørdag mod Hørsholm.