image Casper Porsgaard scorede sit første sæsonmål. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
05. oktober 2017 kl. 22:07
Efter kun et point i de seneste seks kampe er lørdagens hjemmekamp mod Værløse blevet ekstra vigtig.

Det er op ad bakke for Hornbæks mandskab i serie 2, der torsdag aften led et nyt nederlag - denne gang på egen kunstgræsbane med 1-3 til Allerød.

Michael Haxthausen i målet måtte levere en super dobbeltredning allerede i de første minutter, og det var åbenbart et varsel på, hvad der skulle følge efter.

Der var for lidt fysik i Hornbæks mandskab, der tabte de fleste nærkampe, og da hjemmeholdet blev decimeret på grund af et gult kort til anfører Casper Porsgaard efter en halv time, udnyttede Allerød overtalsperioden optimalt.

Først scoring direkte på frispark, og syv minutter senere 0-2 efter et gennembrud i venstre side.

Da Hornbæk atter blev fuldtallige, fik anfører Porsgaard reduceret, og det gav hjemmeholdet blod på tanden fra starten af anden halvleg.

God periode

Her fik Hornbæk deres bedste periode, og med lidt mere medgang kunne hjemmeholdet have udlignet.

Men lidt for mange gule kort gjorde det svært, og Allerød var mere effektive, når der skulle afsluttes.

Ti minutter før tid blev kampen definitivt afgjort med scoringen til 1-3, og dermed indtager Hornbæk sidstepladsen i serie 2 efter de første syv runder.

Allerede i eftermiddag kl. 14.00 spiller Hornbæk endnu en hjemmekamp, når et af de øvrige bundhold, Værløse, kommer på besøg, og det ligner lidt af en nøglekamp i bestræbelserne på at slippe væk fra bunden.

Hornbæk-Allerød 1-3 (1-2)