Hornbæk i kvartfinalen

image Nicolai Stevns scorede til 2-0, da Hornbæk vandt med 4-2 over Hundige. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
25. september 2018 kl. 22:27
Hornbæk vandt med 4-2 over Hundige i fjerde runde af Seriepokalen. Rosenhøj venter i kvartfinalen.

For anden runde i træk var Hornbæk på udebane i Seriepokalen, pokalturneringen der er åben for alle seriehold fra serie 2 til serie 6.

Denne gang gik det ud over Hundige, der også spiller i serie 3 til daglig. Trods et par sene afbud og derfor kun 11 spillere vandt Hornbæk med 4-2 efter en ret lige kamp, hvor Hornbæk forstod at udnytte deres muligheder.

Der var debut til målmand Jens Muff Enevoldsen, der trådte til efter afbud og skader hos de øvrige målmænd. Den debuterende keeper reddede et straffespark ved stillingen 2-4.

Hornbæk førte 1-0 ved pausen efter et selvmål, og det blev 2-0 ved Nicolai Stevns i begyndelsen af anden halvleg. Hjemmeholdet kom godt igen og fik både reduceret og udlignet i løbet af få minutter i midten af halvlegen. Topscorer Malthe Prahl bragte atter Hornbæk på vinderkurs med scoring til 3-2, mens det var endnu et selvmål, der lukkede kampen til 4-2.

I kvartfinalen venter Rosenhøj fra serie 2, og da lavest rangerede mandskab får hjemmebane, skal kampen spilles i Hornbæk. Spilledato og tidspunkt følger.