Hornbæk skuffede I Vedbæk

image Rasmus Dines bragte Hornbæk foran 2-1 mod FC Rudersdal, men kampen endte lidt skuffende uafgjort 2-2. Foto: Susanne Prahl
Peter Clausen
28. april 2024 kl. 18:40
Det var en flok skuffede Hornbæk-spillere, der forlod banen i Vedbæk efter uafgjort 2-2 mod FC Rudersdal.
Både bane og vejr var mere end godkendt, så betingelserne var ganske gode, men på banen kneb det for gæsterne at få styr på spillet.
Hjemmeholdet pressede Hornbæk til at lave fejl og var ofte farlige på de efterfølgende omstillinger. Således også efter et kvarter, da Frederik Mouridsen bragte Rudersdal på 1-0 på en fin afslutning fra distancen.
Blot tre minutter senere blev det 1-1, da Casper Porsgaard udnyttede et straffespark ganske sikkert. Hjemmeholdets målmand fældede Hornbæks Mads Jørgensen, og det lignede et helt korrekt straffespark.
Hornbæk spillede sig frem til flere gode målchancer, men det kniber fortsat med at udnytte mulighederne foran mål. Der var især gode chancer til Mikkel Anberg og Rasmus Dines. Kort før pausen lykkedes det dog for Hornbæk at komme i front, da Casper Porsgaard lagde op til Rasmus Dines ved forreste stolpe.
Kunne ikke holde fast
Efter pausen så spillet til tider fint ud for Hornbæk, men ikke desto mindre fik gæsterne lov til at udligne til 2-2 midt i halvlegen, da Frederik Mouridsens skud fra distancen snød Lau Rasmussen i målet.
Hornbæks spillere gjorde det lidt vanskeligt for sig selv med lidt for mange fejl, og det mønster prægede afslutningen på kampen. Der var chancer til flere mål, men det blev ved 2-2, og dermed smed Hornbæk yderligere to point i kampen for at true topholdene.
Hørsholm og Vejby besætter de øverste pladser, mens Hornbæk er sekser, otte point efter. På lørdag kl. 14.00 gælder det en hjemmekamp mod Virum, der er et point efter Hornbæk.