Hornbæk smed sejren i de sidste sekunder

image Mads Jørgensen bliver her nedlagt i en solotur mod mål. Det var lidt af en gåde, at det ikke kostede Vejby-spilleren et kort. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
09. september 2020 kl. 15:27
En skidt anden halvleg kostede to point efter 2-2 mod Vejby-Tisvilde.

Hornbæk satte lidt til i toppen af rækken, efter lørdagens udekamp mod Vejby-Tisvilde endte uafgjort 2-2.

I de første 45 minutter stod der Hornbæk på det meste, og den første store mulighed kom efter fem minutter, da Karl Emil Ellehauges gode afslutning snittede overliggeren bag hjemmeholdets keeper. Hornbæk havde godt styr på begivenhederne og kom helt fortjent foran midt i halvlegen, da sæsondebuterende Malthe Prahl tog chancen fra distancen. Forsøget snittede en forsvarsspiller på vejen og snød dermed en sagesløs målmand.

Seks minutter senere blev det 2-0, og denne gang var Malthe Prahl i oplæggerens rolle, da lagde op til målscorer Karl Emil Ellehauge, der scorede fladt. En flot scoring

Anfører Casper Porsgaard snittede overliggeren med et frispark, og Hornbæk kunne gå til pause med total styr på kampen.

Men der blev vendt op og ned på tingene i de sidste 45 minutter, hvor hjemmeholdet viste langt større fight og vilje. Reduceringen kom tre minutter efter pausen, efter tøven i Hornbæks forsvar, og der var fare på færde flere gange foran Hornbæks mål. Hornbæk havde ikke mange chancer i anden halvleg, men i slutfasen blev Hornbæks Mads Jørgensen nedlagt lige uden for straffesparkfeltet i en situation, hvor den unge Hornbæk-spiller var på vej mod mål, og det var en gåde, at den forseelse ikke kostede et kort.

I stedet udlignede Vejby-Tisvilde i de sidste sekunder, da et forsøg fik lov at passere alt og alle i et tøvende Hornbæk-forsvar.

Vejby-Tisvilde fejrede de 2-2 som en sejr, mens Hornbæk-spillerne måtte konstatere, at den tamme indsats i anden halvleg havde kostet dyrt. Hornbæk er på en delt tredjeplads og et af fire ubesejrede hold. Helt i top ligger Hellebæk med to point mere på kontoen. Og netop Hellebæk er Hornbæks næste modstander. Det opgør spilles på lørdag kl. 14.00 på Pedella Park.