Hornbæk tilbage på sporet

image Karl Emil Ellehauge bliver her fældet af gæsternes nummer 8, der kommer en del for sent med sin glidende tackling. Casper Porsgaard udnyttede sikkert det efterfølgende straffespark, og Hornbæk vandt kampen med 5-0. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
11. oktober 2020 kl. 21:55
Hornbæk vandt en overbevisende 5-0 sejr over Frederikssund.
Hornbæk kom tilbage på rette spor lørdag, da Frederikssund gæstede Pedella Park i Hornbæk. Efter sæsonens første nederlag forrige lørdag kom Hornbæk tilbage på vindersporet i første forsøg, og det gik ud over et ellers godt kæmpende Frederikssund-mandskab, der blev sendt hjem med et stort nederlag.
Målmand Frederik Rej-Rosenqvist indledte kampen med en god redning, og Hornbæk svarede igen på den bedst tænkelige måde efter ti minutters spil. Mikael Juellund Sørensen afsluttede fladt og bragte Hornbæk på 1-0 efter godt forarbejde fra anfører Casper Porsgaard.
Samme Porsgaard fremtvang en topredning fra gæsternes målmand efter 28 minutter, da han sendte et frispark mod det ene målhjørne. På trods af at cifrene ikke antyder det, var Frederikssund ind imellem ganske farlige foran Hornbæks mål, men Hornbæks nye keeper, Frederik Rej-Rosenqvist, formåede at holde buret rent med en række glimrende redninger.
Flot anden halvleg
Som i foregående kampe viste indskiftede Mads Kok Jørgensen sig endnu engang som et godt aktiv, for i den første halve time af anden halvleg "trak han" to gule kort, da modstanderne havde problemer med at holde styr på unge Jørgensens driblinger.
Ti minutter efter pausen kom anfører Casper Porsgaard så på måltavlen, da han scorede sikkert på et straffespark, begået imod Karl Emil Ellehauge. En af kampens bedste spillere, Felix Brun, sørgede så for, at alt tvivl om udfaldet af kampen blev fjernet , da han scorede to gange på otte minutter. Først var det til 3-0, et fladt skud fra distancen der gik i mål tæt op af den ene målstolpe, og derefter til 4-0 på en tilfældig chance, hvor dommeren vist benyttede fordelsreglen i stedet for at dømme det straffespark, der blev begået i sekunderne før scoringen.
Indskiftede Nicolai Stevns sluttede af til 5-0 i de sidste sekunder, da han var klar med en inderside foran mål, efter et fint indlæg fra Mikkel Anberg i venstre side.
Dermed blev det en næsten helt perfekt lørdag for Hornbæk. Eneste minus var en kraftig forstrækning i baglåret til Martin Junior, der ikke undgår en pause. Da de øvrige tophold også vandt, er stillingen uændret i toppen. Bagsværd har på førstepladsen 20 point, Hellebæk er toer med 19 point, mens Hornbæk er treer med 18 point.
Og Hornbæks næste modstander er den sværest tænkelige, nemlig førerholdet Bagsværd. Det opgør spilles på lørdag kl. 14.00 i Bagsværd.