Personlige fejl kostede dyrt

image Mikael Juellund-Sørensen scorede Hornbæks mål mod Lyngby. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
21. oktober 2019 kl. 19:03
Hornbæk tabte 5-1 i Lyngby efter lidt for mange personlige fejl.
Hornbæk fik en mareridts-start på udekampen mod Lyngby lørdag eftermiddag. To scoringer af hjemmeholdet i de første tre minutter gjorde det svært for Hornbæk at komme tilbage i kampen.

Det gik galt første gang allerede efter 20 sekunders spil, og historien gentog sig efter tre minutters spil, og i begge tilfælde så det lidt for let ud for Lyngby.

Trods bagud med 2-0 efter tre minutter kom Hornbæk spillemæssigt godt ind i kampen, og den fortjente reducering kom efter 25 minutter, da Casper Porsgaard sendte Mikael Juellund-Sørensen afsted i venstre side. Sørensen udnyttede sin hurtighed og afsluttede flot til 2-1.

Efter reduceringen havde Hornbæk flere gode muligheder for at udligne, men i slutningen af halvlegen gentog Lyngby kunststykket med to scoringer på tre minutter.

Igen var det personlige fejl, der var årsagen, og det så alt for let ud for Lyngbys spillere.

Med halvlegs-stilling på 4-1 blev det svært for Hornbæk i de sidste 45 minutter, og kampen var i realiteten afgjort.

Halvlegens eneste scoring kom otte minutter før tid efter et flot gennemspillet angreb af Lyngby.

På trods af nederlaget holder Hornbæk fast i ottendepladsen og har fortsat fire hold under sig i tabellen.

På lørdag kl. 14.00 slutter Hornbæk efteråret af med en hjemmekamp mod rækkens nummer et, Hillerøds andethold, der kun har tabt en enkelt gang i de første ti kampe.