Stevns førte an i målfest

image Her sætter Stevns punktum med Hornbæks syvende scoring og sin egen tredje mod Blomsterne FC lørdag eftermiddag. Foto: Susanne Prahl.
14. oktober 2018 kl. 21:41
Med 7-0 over Blomsterne FC styrkede førsteholdet deres topplacering i serie 3.
Med 39 scorede mål i de første ni kampe er Hornbæk det suverænt mest scorende hold i vores række.
Og lørdagens udekamp mod Blomsterne FC fra Birkerød blev ingen undtagelse. Med en sejr på hele 7-0 satte Hornbæk streg under deres førsteplads, og afstanden til tredjepladsen blev øget til fem point.
Hjemmeholdet formåede at holde stand i den første halve time, men så gik den ikke længere mod et koncentreret Hornbæk-mandskab. Malthe Prahl fik ikke held med sin afslutning, men Nicolai Stevns fulgte op og bragte Hornbæk i front.
Stevns var også involveret i næste scoring med en fiks aflevering til Mikael Juellund i højre side. Hans indlæg/afslutning ramte overliggeren, og så var Daniel Ruberg hurtig over returbolden.

5-0 i anden halvleg

I anden halvleg begyndte det at knibe med kræfterne hos hjemmeholdets spillere, og det udnyttede Hornbæk. Efter 49 minutter øgede  Stevns til 3-0, assisteret af Shawn, og syv minutter senere blev det 4-0. Et hjørnespark fra Lau blev forlænget af Ruberg, og så kunne Juellund blot sætte indersiden på, tæt på mål.

Rollerne var byttet rundt efter 63 minutter. Et fint indlæg fra Juellund og sikker afslutning af Ruberg til 5-0.

Svinggaard havde en stille dag i målet, men han var tæt på en assist, da han spillede Stevns fri med et godt udspark. Hjemmeholdets keeper fældede dog Stevns i hans gennembrud, og det kostede et gult kort. Hans afløser i målet reddede dog i flot stil straffesparket fra Stevns.

Med et kvarter igen var det Malthe, der øgede til 6-0, og kort før tid fik Stevns fuldbyrdet sit hattrick, da han sluttede af med en flot scoring til 7-0 efter godt oplæg fra Juellund. Hornbæks offensiv viste igen, at der er mål i holdet, og defensiven kunne for første gang i denne sæson prale af at holde nullet. Alle kunne være indsatsen bekendt, men hattrick kongen Stevns "stjal" 14 af 17 stemmer.

Næste kamp er en hjemmekamp mod FC Rudersdal. Oprindeligt var det en lørdagskamp, men den spilles nu tirsdag den 23. oktober kl. 19.00 på kunstgræsset.
Andetholdet fortsat ubesejret
Andetholdet var på en svær opgave i Gilleleje lørdag eftermiddag mod det lokale førstehold, men med 1-1 (sen udligning af Tobias Holm på straffespark) er andetholdet på andenpladsen og fortsat ubesejret. Den status bliver svær at bevare efter næste lørdag, for der kommer det suveræne tophold fra Græsted på besøg. Det er klubbens førstehold, og de har maksimale 24 point efter de første otte kampe. Kampen mod Græsted spilles på lørdag kl. 12.00 på Pedella Park.