image Det blev en skidt aften for Hornbæk i Hørsholm. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
14. oktober 2017 kl. 18:04
Hornbæk tabte med hele 6-2 til topholdet Hørsholm.

Weekendens 3-2 sejr over Værløse blev tilsyneladende en enlig svale for Hornbæk, der torsdag aften tabte med 6-2 til topholdet Hørsholm.

Gæsterne fik ellers en glimrende start og kom foran efter 19 minutter. Sæsondebutanten Alexander Brun slap fri i højre side og afsluttede effektivt.

Føringen holdt kun i syv minutter, inden Hørsholm udlignede til 1-1, direkte på frispark.

Og værre blev det kort før pausen, da hjemmeholdet kom i front efter et gennembrud i højre side.

Trist anden halvleg

De sidste 45 minutter blev en trist forestilling, set med Hornbæk-briller på.

Hjemmeholdet fik for let spil på kunstgræsset i Hørsholm, og Hornbæks spillere havde problemer med at dæmme op for et veloplagt og teknisk velfunderet hjemmehold.

Med fire scoringer på stribe bragte Hørsholm sig på 6-1, inden Alexander Brun sluttede af med sin anden scoring, til slutresultatet 6-2.

Inden weekendens kampe er Hornbæk næstsidst, og det mest positive for Hornbæk er, at der kun er få point op til en midterplacering.

Hornbæk har to ugers pause inden efterårets næstsidste kamp, der er på hjemmebane mod ORI-fodbold (Oppe Sundby-Rørbæk IF). Det opgør spilles på Pedella Park lørdag den 28. oktober.

Hørsholm-Hornbæk 6-2 (2-1)
0-1 Alexander Brun (19)