Tæt på point i Hellebæk

image Hellebæks Thomas Guldborg og Hornbæk-anfører Casper Porsgaard scorede henholdsvis en og to gange i lokalopgøret. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
16. september 2019 kl. 20:51
Hellebæk vandt lokalopgøret med 3-2.
For første gang i mange år mødtes Hornbæk og Hellebæk i et lokalopgør på førsteholdsplan, og det blev en tæt affære, hvor hjemmeholdet trak det længste strå med en 3-2 sejr.

Lau Von Fyren Kieler fik et gult kort efter otte minutter, da han stoppede Hellebæks Jeppe Scharff med ulovlige midler på banens midte.

Hjemmeholdet måtte fire minutter senere udskifte Niclas Tafdrup, der kom skidt ind i en tackling, og han skulle hjælpes fra banen med en knæskade.

Hornbæk klarede undertalsperioden med det gule kort, men i det 21. minut gik det galt, da Jonathan Scharff fik lidt for god tid og plads til at vende rundt i feltet og score fladt.

I den anden ende af banen havde Nicolai Stevns et par forsøg, mens en helt Mikael Juellund-Sørensen brændte, da Hellebæk-målmand Severin Schmidt kom godt ud og blokerede afslutningen.

Hjemmeholdets Gustav Jensen sendte en kæmpe chance over mål fra kort afstand, og så endte første halvleg med Hornbæk-udligning til 1-1.

Usikker defensiv

Hurtige Mikael Juellund-Sørensen slap afsted mod mål, og han blev stoppet i feltet af Anton Andersen, der indkasserede et gult kort for forseelsen. Anfører Casper Porsgaard udnyttede straffesparket sikkert.

Hornbæk startede også anden halvleg med at indkassere et gult kort, denne gang til Christian Nielsen for et frispark på banens midte.

Rutinerede Thomas Guldborg var tæt på med et hovedstød for Hellebæk, og midt i halvlegen lykkedes det så for hjemmeholdet at komme foran.

Max Engeborg forsøgte sig med en afslutning fra distancen, og noget overraskende fik Magnus Svinggaard ikke fat i den.

Blot fire minutter senere blev det 3-1, og igen så det alt for let ud for Hellebæk. Et frispark blev sendt ind foran mål, hvor Thomas Guldborg gjorde arbejdet færdigt.

Nyt liv i kampen

Den ganske underholdende kamp fik nyt liv seks minutter senere, da Hornbæk fik reduceret til 2-3.

Christian Nielsen spillede smart anfører Porsgaard fri, og han scorede fra kort afstand.

I slutfasen satsede Hornbæk med en ekstra mand i front, og det gav både chancer til Hornbæk, men også til Hellebæk på omstillinger.

Hornbæk havde målmand Svinggaard med fremme ved et hjørnespark i kampens sidste angreb, men det blev ved 3-2, og det kunne man nok ikke indvende noget imod i en ellers tæt kamp.

Hos hjemmeholdet var det ikke overraskende Frederik Blomsterberg, der lyste op, mens Hornbæks bedste var Marcus Thorbøll og Casper Porsgaard.

Efter tre sejre på stribe er Hellebæk nu et af fire hold på 12 point i toppen af rækken, mens Hornbæk er nummer otte med fem point.

På lørdag klokken 13.00 skal Hellebæk spille topkamp i Lynge, mens Hornbæk får besøg af Birkerød klokken 14.00.