1-1 var skuffende for Hornbæk

image Jonas Brinch Lorentzen scorede sit femte sæsonmål i 1-1 kampen mod Humlebæk. Foto: Susanne Prahl.
26. oktober 2021 kl. 17:48
Hornbæk smed sejren i de sidste minutter i Humlebæk
Det var en flok ærgerlige Hornbæk-spillere, der måtte se hjemmeholdet Humlebæk udligne til 1-1 i tillægstiden af lørdagens serie 3 kamp.
Hornbæk havde et solidt overtag igennem hele kampen og kom da også fortjent foran efter 38 minutter, da Jonas Brinch Lorentzen scorede sit femte sæsonmål. Forarbejdet stod Mikael Juellund for i forbindelse med en skarp omstilling.
Forinden havde Hornbæk flere andre gode chancer. Friløbere til både Mads Jørgensen og Malthe Prahl blev ikke udnyttet, ligesom anfører Casper Porsgaard havde et par gode forsøg, der ikke blev udnyttet.
Hornbæk var klart bold-førende og burde have ført komfortabelt ved pausen.
Hjemmeholdet havde på scorings-tidspunktet Dennis Kryger udenfor efter kampens eneste gule kort.
Solidt overtag
Efter pausen havde Humlebæk bolden i mål efter et frispark og en ripost, der  blev sendt i mål. Dommeren underkendte korrekt for offside.
Ellers var det stadig Hornbæk, der dominerede klart. Man kom flot over kanterne, og blandt andet blev en stor dobbeltchance misbrugt.
Træthed og udskiftninger satte sit præg på afslutningen af kampen, og udligningen i kampens sidste minutter kom efter et boldtab af Hornbæk på banens midte. Et kikset indlæg af Tobias Kruse endte med at sejle ind i det lange hjørne til udligning 1-1. Michael Haxthausen i Hornbæks mål havde nærmest været arbejdsløs i hele kampen men måtte så alligevel se sig passeret i de sidste minutter.
- Resultatet er en stor skuffelse for os. Vi var kloge i alle spillets facetter og viste fin indstilling og vilje. Det blev lidt rodet til sidst, og 1-1 er en kæmpe skuffelse for os, fortalte træner Søren Storminger Dalgaard efter kampen.
- Vi var klart bedst og burde have ført komfortabelt allerede ved pausen.
Trods de skuffende cifre 1-1 i efterårets sidste kamp sluttede Hornbæk året pænt af med 10 af 12 mulige points i efterårets sidste fire kampe. Det rækker til en fjerdeplads, her hvor man er halvvejs igennem sæsonen. Turneringen genoptages den 2. april.