Menu

Andet nederlag til Hornbæk

image Mikkel Petersen scorede begge Hornbæks mål i Snekkersten. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
03. oktober 2021 kl. 13:18
Hornbæk tabte med 4-2 til Snekkersten, der fortsat er ubesejret.
Hornbæk lagde bedst ud i tirsdagens udekamp mod Snekkersten på Sydkystens kunstgræs. Gæsterne leverede en veloplagt start og var først på de fleste bolde og vandt de fleste nærkampe. Men Snekkersten kom hurtigt ind i kampen og havde den første store chance med en afslutning på overliggeren bag Hornbæks stand-in målmand Kristian Dines.
I det 14. minut kom Hornbæk foran, da Mikkel Petersen kom først på bolden tæt på mål. Kort efter blev det endnu værre for Snekkersten, da Martin Hansen blev sendt tidligt i bad efter en alt for hård tackling af Hornbæks Mikkel Petersen.
Otte minutter senere måtte Hornbæks Emil Stevns udenfor i ti minutter efter et gult kort, så de to mandskaber var lige mange, da Yunus Emre Kalem bragte Snekkersten tilbage i kampen med sin udligning til 1-1. Optakten var et boldtab på banens midte, og det straffede Snekkersten lynhurtigt med en kontra og en afslutning på Hornbæks overligger. Yunus Emre Kalem var hurtigt over riposten.
Kort før pausen gentog historien sig med et nyt boldtab på banens midte af Hornbæk. Denne gang var det Omar Mashinesh, der straffede prompte med scoring til 2-1.
Bedre anden halvleg af Hornbæk
Hornbæk kom bedre ud til anden halvleg og var spillemæssigt bedre kørende, dog uden at det førte til de helt store chancer.
Med 20 minutter igen kom Snekkersten på 3-1, da Alexander Lind Schuldt fyrede af fra distancen. Kristian Dines i målet nåede ikke ned til det forsøg. Mikkel Petersen svarede hurtigt igen i den anden ende med reducering til 3-2. Optakten var et hjørnespark fra Casper Porsgaard, og tæt inde under mål var Mikkel Petersen først på bolden.
Indskiftede Morten Skou fjernede den sidste spænding ti minutter før tid, da han scorede til 4-2 efter en del forvirring foran Hornbæks mål. Og så kunne hjemmeholdet køre sejren sikkert i hus.
Spillemæssigt var Hornbæk fint med i store dele af kampen, men Snekkersten var bedst til at udnytte fejl og mangler hos deres modstander.
Snekkersten og Vejby fører rækken med hver 16 point og er begge uden nederlag. Hornbæk er placeret midt i rækken med otte point. Hornbæk spiller endnu en udekamp på lørdag kl. 12.00 i Espergærde.