Dårlige afslutninger kostede point

image Rasmus Dines med bolden scorede for Hornbæk i 1-1 kampen mod Ølsted. Foto: Susanne Prahl.
28. maj 2022 kl. 18:02
Efter fire sejre på stribe måtte Hornbæk nøjes med uafgjort 1-1 mod Ølsted.
Efter fire sejre på stribe med et samlet måltal på 26-0, var der ganske naturligt forventninger om endnu en sejr, da Ølsted gæstede Hornbæk tirsdag aften.
Det skulle dog vise sig at blive en aften, hvor hjemmeholdet ikke formåede at leve helt op til nogle af de seneste flotte kampe. Især manglede der kvalitet i afslutningerne, og dem var der ellers mange af.
Sebastian Hayn lagde ud med et godt skud fra distancen, som blev pareret af en ganske effektiv Ølsted-keeper, Martin Thuesen, der skulle komme i vejen for meget i løbet af kampen. Og så blev det gæsterne, der i stedet kom foran efter 14 minutter på et korrekt dømt straffespark, begået af Emil Stevns, der kom lidt klodset ind i tacklingen efter en fejlaflevering i Hornbæks bageste rækker. Det var i øvrigt den første scoring mod Hornbæk siden 16. april.
Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen. Bare et minut senere lagde Malthe Prahl et frispark ind foran mål, hvor Rasmus Dines headede flot i mål. Det var Dines' femte scoring i lige så mange kampe.
Hornbæk havde halvlegen igennem et pænt overtag i spil og chancer, men gæsterne var også farlige, når de slog kontra. Det blev dog ved 1-1 ved pausen.
Tam offensiv
Hornbæk fortsatte deres overtag efter pausen, men der blev generelt afsluttet for dårligt, og gæsternes keeper tog sig af de forsøg, der ramte målet. Gæsterne viste ind imellem tænder på deres kontraspil. Således ramte de overliggeren bag Magnus Svinggaard i det 57. minut.
Som halvlegen skred frem var det tydeligt, at Ølsteds spillere var ved at løbe tør for kræfter, og Hornbæk burde have udnyttet nogle af deres mange chancer i den sidste fase af kampen. Blandt andre havde både Mads Jørgensen og Malthe Prahl store muligheder i det sidste kvarter, men det blev ved 1-1 på en aften, hvor de offensive spillere ikke kunne leve op til spillet i de foregående kampe.
Dagens anfører Viktor Drachmann og Mikkel Petersen løb med de fleste stemmer, og Hornbæk sidder solidt på fjerdepladsen efter 13 point i de seneste fem kampe. Der resterer to kampe for Hornbæk, først en udekamp mod Skævinge lørdag 4. juni kl. 15.30, inden der sluttes af på hjemmebane mod Humlebæk lørdag 11. juni kl. 14.00.