Den fine form fortsætter i Hornbæk

image Mads Jørgensen åbnede scoringen, da Hornbæk vandt med 5-0 over Espergærde. Foto: Susanne Prahl
Peter Clausen
23. maj 2022 kl. 22:06
Hornbæk vandt den fjerde sejr på stribe, da Espergærde blev besejret med 5-0.
På trods af de fornemme cifre, 5-0, nåede Hornbæk ikke op på helt det samme topniveau denne lørdag som i de foregående kampe.
Det blev en såkaldt "stille dag på kontoret" for hjemmeholdet, der, uden at imponere voldsomt, var klart det bedste hold på dagen, men cifrene var måske lidt voldsomme i forhold til spil og chancer.
Gæsterne tilspillede sig nogle chancer, primært efter fejl i hjemmeholdets defensiv, men det kneb med effektiviteten hos Espergærde.
Hos Hornbæk var der afbud fra en række stamspillere, men bredden er blevet bedre, og de 14 udvalgte ydede en fin holdpræstation.
Afgjort efter første halvleg
Kampen blev i realiteten afgjort allerede i de første 45 minutter. Mads Jørgensen åbnede scoringen efter fem minutters spil. Sebastian Hayn og Malthe Prahl lavede forarbejdet til unge Mads Jørgensen, som sendte bolden i kassen via den ene målstolpe.
Inden det blev 2-0 havde gæsterne brændt et stort tilbud efter en Hornbæk-fejl. 2-0 kom efter en god diagonal bold fra Tino Nielsen til Malthe Prahl, der flot tog et træk til højre og sendte bolden i mål.
Espergærde fik et gult kort kort før pausen og i tillægstiden blev det 3-0, da Tino Nielsen sendte bolden direkte i mål på et hjørnespark.
Alle offensive spillere scorede
Tino Nielsen var i oplæggerens rolle et kvarter efter pausen, da Mikkel Petersen flot lagde bolden over i det lange hjørne til 4-0.
Rasmus Dines måtte udenfor i ti minutter efter et frispark på banens midte, og der fulgte lidt senere ligeledes en advarsel til Sebastian Hayn for protester. Gæsterne fik også to gule kort i anden halvleg, og den sidste aktion på måltavlen kom tre minutter før tid, da Rasmus Dines scorede på et straffespark, begået imod Mads Jørgensen, der blev frataget en friløber.
Træner Kasper Jensen kunne glæde sig over den fjerde sejr på stribe, og også et clean sheet for fjerde kamp i træk. Denne lørdag blev målet vogtet af Daniel Ruberg. Med fem forskellige målscorere kom alle de offensive spillere på måltavlen. En detalje der selvfølgelig også glædede træneren.
Emil Stevns og Nikolaj Falkenberg løb med de fleste stemmer, men som tidligere nævnt var det denne lørdag mere en holdpræstation, der kørte endnu en sikker sejr i hus. Hornbæk er fortsat nummer fire i rækken.
På tirsdag kl. 19.00 spiller Hornbæk endnu en hjemmekamp, den fjerde på stribe, når Ølsted kommer på besøg.