Hornbæk alene i spidsen

image Frederik Blomsterberg i fin stil - i baggrunden kampens unge dommer Mollie Grønberg Petersen. Foto Susanne Prahl.
21. august 2022 kl. 10:56
Med en komfortabel 6-1 sejr over Snekkersten har Hornbæk sat sig på førstepladsen
Der er kun spillet to runder af den nye sæson, men da Hornbæk er ene om at have vundet to kampe, har de indtil videre sat sig på førstepladsen.
Lørdagens opgør i Snekkersten blev en lidt ensidig affære med Hornbæk i den dominerende rolle. I den første halve time fulgte det godt kæmpende hjemmehold dog fint med, mens gæsterne formåede at misbruge flere store målchancer. Snekkersten havde en enkelt fin chance, men Viktor Drachmann reddede på stregen for Hornbæk.
Men med to mål i de sidste ti minutter af første halvleg fik Hornbæk understreget deres favoritrolle. Først var det Oliver Møller, der åbnede scoringen, og i sidste minut af halvlegen øgede Rasmus Dines til 2-0 efter en fin aflevering fra Tino Nielsen.
Hornbæk sad på anden halvleg
Hornbæk fik fjernet den sidste spænding i kampen, da Frederik Blomsterberg øgede til 3-0 få minutter efter pausen, og blot tre minutter senere blev det 4-0, da Lukas Svendsen var på pletten. Med en halv time igen blev det 5-0, da Viktor Drachmann udnyttede en returbold tæt på mål.
En fejlaflevering i Hornbæks forsvar skabte en gratis chance til Jonathan Thomsen, der passerede en sagesløs Magnus Svinggaard i Hornbæks mål og reducerede til 1-5. Men det blev Hornbæks velspillende anfører Casper Porsgaard, der sluttede det målrige opgør af med en fin scoring, assisteret af Frederik Blomsterberg.
En helt fortjent sejr til Hornbæk, der havde masser af kvalitet på holdet, på trods af flere skader i truppen. Snekkersten er placeret midt i rækken, mens Hornbæk er ene om maksimumpoint, hvis man ser bort fra Lundtofte, der endnu ikke har været i kamp.
Førsteholdet spiller igen på lørdag kl. 13.00, hvor de får besøg af Nivå/Kokkedal. Allerede kl. 11.00 spiller andetholdet mod Gilleleje, mens U19 slutter dagen af med deres opgør mod Farum kl. 15.00.