Menu

Hornbæk holder fast i førstepladsen

image Magnus Svinggaard leverede flere gode redninger i 1-1 kampen mod Espergærde. Arkivfoto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
04. september 2022 kl. 22:56
Espergærde og Hornbæk er fortsat ubesejrede i toppen af rækken efter uafgjort 1-1.
Hornbæk holder fast i førstepladsen efter uafgjort 1-1 i udekampen mod Espergærde.
Hornbæk, der havde vundet alle tre kampe inden lørdagens topopgør i Espergærde, er hårdt ramt af skader og sygdom for tiden. Således måtte træner Kasper Jensen  nyde godt af den gode bredde i truppen, da holdet skulle sættes. 7-8 mand var ude af forskellige årsager. I forhold til den seneste kamp var der fem nye på holdet, inklusiv en debutant i Tobias Larsen. Endvidere var der sæsondebut til Nicolai Stevns, Emil Stevns og Christian Nielsen.
Spillemæssigt blev det en ganske lige kamp, men Hornbæk havde dog de fleste målchancer. I den første halve time var Hornbæk tæt på i et par tilfælde. Først var det Mikael Juellund Sørensen, der var tæt på, da han slap fri, og kort efter sendte Mikkel Petersen bolden lige over hjemmeholdets mål.
Omkring den halve time kom Hornbæk så fortjent i front. Casper Porsgaard tog et hjørnespark og ved forreste stolpe var det Mikael Juellund, der headede bolden i mål.
Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen. Magnus Svinggaard i Hornbæks mål havde to minutter senere et god redning, og måske var chancen et varsel, for tre minutter før pausen blev det 1-1, da Patrick Bernth sendte et frispark direkte i mål.
Mange fejl
Anden halvleg blev en lidt rodet affære med mange spilstop og lidt for mange boldtab og fejlafleveringer. Hornbæks Jonatan Wolf måtte udgå midt i halvlegen, da han fik et vrid i det ene knæ, som tidligere har holdt spilleren ude i lange perioder. Forhåbentlig er dette ikke tilfældet denne gang.
Der var chancer til begge mandskaber, men der manglede oftest kvalitet i afslutningerne. I Hornbæk lejren appellerede man forgæves for et straffespark, da en Espergærde-spiller havde hånd på bolden i feltet 12 minutter før tid, og topopgøret i serie 3 endte således uafgjort 1-1.
Indsatsen på banen var for Hornbæks vedkommende ikke pralende denne lørdag, men det var også lidt svære betingelser med så mange spillere sat ud af spillet.

Forhåbentlig er situationen forbedret lidt, når det atter går løs på lørdag. Her kommer Virum på besøg kl. 13.00. Andetholdet i serie 5 tabte lørdag 6-3 til Helsingør IF, og de spiller også hjemmekamp på lørdag, når Fredensborg kommer på besøg kl. 11.00. U19 holdet spillede ikke i denne weekend men spiller udekamp i Allerød på torsdag, og er også med i lørdagens Superlørdag, hvor de får besøg af Virum kl. 15.00.