Hornbæk indledte sæsonen med solid sejr

image Debutanten Oliver Møller scorede to gange, da Hornbæk indledte sæsonen med en 5-1 sejr over Hørsholm. Foto Susanne Prahl.
Peter Clausen
14. august 2022 kl. 13:55
Med en 5-1 sejr over Hørsholm kom Hornbæk godt fra start i den nye sæson i serie 3
Lørdagens gæster på Pedella Park i Hornbæk viste sig som et ganske godt mandskab, på trods af status som tredjehold i Hørsholm. Et talentfuldt ungt mandskab der da også gav hjemmeholdet kamp til stregen i den første fase af serie 3 kampen.
Første halvleg blev spillemæssigt ganske lige med en hel del chancer i begge ender af banen. Men det kneb med effektiviteten i front. Hornbæks debuterende målmand, Kasper Christiansen, måtte dog kapitulere efter 28 minutter, da Emir Cimen bragte Hørsholm i front.
Hornbæk svarede dog hurtigt igen med to mål i første halvlegs sidste minutter. Først et pragtmål fra distancen af Elias Memborg - afslutningen gik ind i det ene målhjørne uden chance for gæsternes keeper. Og i tillægstiden var det en de fire debutanter på Hornbæks mandskab, Oliver Møller, der bragte Hornbæk på vinderkurs. Han udnyttede en ripost, efter gæsternes målmand havde pareret et forsøg fra livlige Elias Memborg.
Hornbæk trak fra efter pausen
Som kampen skred frem viste hjemmeholdet, at de trods alt var det bedste mandskab på banen denne varme lørdag. Der er dog mange ting, der kan blive bedre, som sæsonen skrider frem, men holdet viste masser af gode ting i de sidste 45 minutter.  Syv minutter efter pausen var det Rasmus Dines, der headede Hornbæk på 3-1 efter et perfekt indlæg fra debutanten Lukas Svendsen. Hornbæks fjerde debutant, Frederik Blomsterberg, kom på banen i anden halvleg, og i slutfasen blev det både 4-1 og 5-1. Først gjorde Oliver Møller det til 4-1, da Jonathan Wolf sendte ham afsted med en god stikning, og i tillægstiden var det Jonathan Wolf, der selv kom på tavlen med en kontrolleret afslutning efter fint forarbejde af Rasmus Dines og Casper Porsgaard.
Dermed endte det som en solid sejr mod en ganske god modstander. Ganske god indsats af hele holdet med ekstra plusser til Elias Memborg og Oliver Møller.
Næste opgave for Hornbæk er i Seriepokalturneringen, hvor man får besøg af Helsinge fra serie 2. Den kamp spilles i Hornbæk tirsdag kl. 18.45. Næste turneringskamp i serie 3 er mod Snekkerstens andethold. Det opgør spilles på lørdag kl. 15.00.
Hornbæks nye andethold i serie 5 kom ikke i kamp i første runde, da Snekkersten ikke kunne stille hold. Første kamp for andetholdet bliver i stedet en udekamp mod FC Rudersdal, på søndag kl. 15.30.
U19 holdet havde premiere lørdag eftermiddag og måtte notere et nederlag på 1-5. Næste opgave er en udekamp mod Birkerød, på fredag kl. 18.00.