image Mads Jørgensen blev kåret som Årets Seniorspiller i Hornbæk. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
17. juni 2022 kl. 21:53
Efter 2-0 sejr over Humlebæk slutter Hornbæk på fjerdepladsen
Hornbæks serie 3 mandskab bidrog til, at klubbens velbesøgte arrangement "Fodboldens Dag" også bød på sportslig succes i seniorafdelingen.
I det fine sommervejr  var der dagen igennem god tilslutning til de mange aktiviteter, og serie 3 kampen var ingen undtagelse.
Spillemæssigt blev det aldrig den helt store kamp, men hjemmeholdets sejr var fortjent nok på baggrund af spil og især chancer. I de første 45 minutter kneb det dog med at udnytte mulighederne. Casper Porsgaard sendte  bolden lige forbi mål på et følt skud, og halvlegens største mulighed var en dobbeltchance, hvor Viktor Drachmann havde sidste fod på. Gæsternes keeper fik dog reddet til hjørnespark. Kort før pausen måtte en skadet Kristian Dines udgå med en forstrækning. Han blev erstattet af Emil Stevns.
God indskiftning
Træner Kasper Jensens indskiftning af Tino Nielsen skulle vise sig at være ganske fornuftig, for blot to minutter inde i anden halvleg blev det 1-0, og det var netop Tino Nielsen, der sørgede for den scoring, direkte på et hjørnespark, der passerede alt og alle og gik direkte i mål.
Humlebæk var spillemæssigt fint med i kampen, men det udmøntede sig ikke i farlige chancer, så Magnus Svinggaard i Hornbæks mål havde ikke en af de travle dage. Generelt manglede der kvalitet i de fleste Hornbæk-afslutninger, og derfor holdt spændingen helt frem til de sidste minutter, hvor det endelig blev 2-0. Og igen var det Tino Nielsen, der havde sidste fod på. Assisten kom via en smart hælaflevering fra Mads Jørgensen, og med den flotte scoring blev sæsonen afsluttet på flotteste vis på et velbesøgt Pedella Park.
Ved aftenens afslutningsfest blev Mads Jørgensen kåret som Årets Seniorspiller, mens Elias Memborg fik titlen som Årets Ungsenior. På lederfronten var det en utrættelig Signe Storminger, der blev hyldet som Årets Leder, mens Årets Frivillige blev Jeanette Watson.
Og dermed blev det vellykkede tiltag Fodboldens Dag afsluttet på bedste vis, og mon ikke det er et tiltag der er kommet for at blive.