Hornbæk tog point fra tophold

image Unge Mads Jørgensen med bolden var en af Hornbæks bedste i hjemmekampen mod VTF, der endte uafgjort 2-2. Foto: Susanne Prahl.
26. august 2021 kl. 21:07
Efterårets første hjemmekamp i Hornbæk, mod Vejby-Tisvilde, endte uafgjort 2-2.
Akkurat som i lørdagens sæsonpremiere mod Melby (3-3) var Hornbæks udbytte et enkelt point, da Vejby-Tisvilde Fodbold (VTF) gæstede Pedella Park i Hornbæk tirsdag aften.
Med uafgjort 2-2 tabte VTF point for første gang i denne sæson, og det uafgjorte resultat kunne Hornbæk være godt tilfreds med.
I forhold til det noget amputerede mandskab i Melby lørdag var der ændret på hele otte pladser på holdkortet, så man var tilbage i en mere normal formation, og hjemmeholdet fik en ønskestart med scoring i det femte minut. Casper Porsgaard stod for en smart assist, indenoms aflevering til Mikkel Petersen, der havde let ved at score.
På trods af scoringen var det tydeligt, at Hornbæk var oppe mod et af rækkens bedste mandskaber. Mange unge talentfulde spillere, og efter et drøn på overlæggeren som varsel, kom den fortjente udligning efter 23 minutter, sat ind af Victor Mehl på en flot helflugter. Og scoringen kom endda på et tidspunkt, hvor gæsterne var decimeret på grund af et gult kort.
Syv minutter senere kom gæsterne foran med 2-1. Bolden blev forlænget med hovedet til en helt fri Mads Bruun Jensen, der ved bageste stolpe havde let ved at score hos en sagesløs keeper, Magnus Svinggaard.
I slutfasen af halvlegen lignede det en meget tvivlsom kendelse, da Mads Jørgensen blev dømt offside på en friløber, og kort efter formåede Hornbæk ikke at udnytte en stor chance, efter gæsternes målmand Andreas Christian Nielsen havde fumlet med bolden.
God anden halvleg
I starten af anden halvleg var den ikke specielt heldige dommer på hjemmeholdets side et par gange. Først lignede det et straffespark til VTF, begået af Magnus Svinggaard, mens det lidt senere så noget tyndt ud, da Mads Jørgensen blev tilkendt et straffespark i den anden ende. Casper Porsgaard udnyttede sikkert den store chance, og så stod det 2-2. Hornbæk kæmpede ufortrødent videre, og på en god anden halvleg holdt hjemmeholdet fast i det ene point. Gæsterne kom ikke nærmere sejren end et forsøg på den ene stolpe.
Alt i alt et godt point til Hornbæk mod et stærkt hold, der formentlig ikke kommer til at smide mange point i denne række. Mads Jørgensen og Victor Munkholm løb med de fleste stemmer efter kampen men ros til hele hjemmeholdet for en god kamp, hvor alle kæmpede forbilledligt.
Næste opgave er en udekamp mod Ølsted lørdag den 4. september kl. 15.00.