Hornbæk vandt fortjent den første efterårssejr

image Med nummer 23 på ryggen er det her Daniel Ruberg, der udligner til 1-1 for Hornbæk midt i første halvleg. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
12. september 2021 kl. 16:22
Hjemmekampen mod Hundested blev vundet med 3-1.
Det var næstsidst mod sidst tirsdag aften på en flot og velplejet Pedella Park i Hornbæk.
Et voldsomt afbudsramt Hundested-mandskab med kun et point på kontoen havde lørdag lidt et kæmpenederlag på 0-16 i Vejby, men med kun nogle få gengangere på holdet tirsdag aften, var Hornbæk godt klar over, at det ikke ville blive så nemt som lørdagens cifre kunne indikere.
- Vi havde masseafbud (20 mand) til de to bedste seniorhold i lørdags, og det gik værst ud over andetholdet, som måtte stille op med en del veteranspillere for at kunne gennemføre kampen, fortalte Hundested træner Peter Fjeldal efter kampen i Hornbæk.
Det var da også et anderledes godkendt mandskab, træneren kunne sende på banen i Hornbæk tirsdag aften, og man kunne med det samme se, at der ikke ville blive tale om et nyt stort nederlag.
Viktor Drachmann havde Hornbæks første store chance, men hans hovedstød gik forbi mål. Kampen blev gennemført i et ganske højt tempo, og der var gode muligheder i begge ender af banen.
Men det var gæsterne, der først fik hul på bylden, da Sune Sutton kunne heade i mål ved bageste stolpe efter et fint indlæg.
Udligningen faldt syv minutter senere, da Casper Porsgaard opsnappede en fejlaflevering. Via Mikkel Anberg endte bolden hos Daniel Ruberg, der afsluttede sikkert tæt på mål.
Ni minutter senere havde gæsternes keeper, Frederik Mortensen, en fantastisk refleksredning, efter Daniel Ruberg havde flugtet mod mål fra kort afstand.
Flot scoring til 3-1
To minutter efter pausen kom Hornbæk på 2-1. Indskiftede Christian Nielsen stod på rette sted og havde let ved at score efter et fint oplæg fra en anden indskifter, Jonas Brinch Lorentzen, der spillede sin kun anden kamp for Hornbæk.
Der var optræk til flere fine chancer, men i de fleste tilfælde manglede den afgørende aflevering eller afslutning. Kampens sidste scoring, der også kan betegnes som kampens detalje, kom få minutter før tid, og den stod der Christian Nielsen på. Han erobrede selv bolden på banens midte, og efter en solotur fremad banen, løftede han elegant bolden over en strandet keeper og i mål. Der var efterfølgende også tid til dagens afbrænder, da Nicolai Stevns sendte bolden højt over mål fra få meters afstand.
Men 3-1 sejren var sikret, og dermed avancerede Hornbæk til en plads i midten af rækken. På tirsdag gælder det endnu en hjemmekamp, når Gilleleje kommer på besøg kl. 19.00. Med fint spil og to scoringer gik de fleste roser fortjent til Christian Nielsen, der kun behøvede 50 minutter til at gøre en forskel.