Hornbæk vandt målrigt lokalopgør

image Viktor Drachmann blev hyldet for de første 100 kampe på Hornbæks bedste mandskab. (Arkivfoto Susanne Prahl).
10. oktober 2021 kl. 01:58
Hornbæk vandt for anden gang på fire dage, da Tikøb blev besejret med 5-2 på kunstgræsset i Hornbæk.
Det blev en våd omgang tirsdag aften, da Tikøb gæstede Hornbæk. Kampen blev oprindeligt udsat, da en kraftig storm ramte landet for et par uger siden. Vejrmæssigt var der heller ikke meget held i sprøjten, da kampen så blev afviklet tirsdag aften, for regnen silede ned kampen igennem, og det var nok medvirkende til, at det ikke blev nogen særlig seværdig affære.
Med tre scoringer i de første 40 minutter satte Hornbæk sig solidt på kampen, og spændingen vendte aldrig for alvor tilbage i opgøret. Først var det Mads Jørgensen, der fulgte op på en ripost, efter Mikkel Petersens forsøg blev pareret af Tikøbs keeper. Samme Mikkel Petersen sørgede selv for både 2-0 og 3-0. Først efter en soloaktion, og dernæst da han udnyttede et godt indlæg fra Malthe Prahl. Gæsterne fik dog nyt håb med en reducering til 3-1 i halvlegens sidste minut.
Ørkenvandring i regnen
Hornbæk åbnede anden halvleg med en hurtig scoring til 4-1 af Malthe Prahl, og ti minutter senere fik gæsterne reduceret til 4-2.
Efterfølgende var der ikke meget at glæde sig over på banen. Der var ikke meget, der lykkedes for de to mandskaber, og især hjemmeholdet havde svært ved at få styr på spillet i den sidste halve time.
Anden halvleg blev således lidt af en ørkenvandring i den silende regn, og først i de sidste minutter lykkedes det at få endnu en scoring, da Jonas Brinch Lorentzen brød igennem i højre side og scorede sikkert til 5-2.
Dermed vandt Hornbæk sæsonens fjerde sejr og den anden sejr på fire dage. Inden de sidste to efterårskampe er Hornbæk placeret på femtepladsen med 14 point for otte kampe.
På tirsdag kl. 18.30 spiller Hornbæk efterårets sidste hjemmekamp, mod Skævinge, inden der sluttes af på udebane mod Humlebæk.