Hornbæks første nederlag i syv kampe

image Elias Memborg, med bolden, reducerede for Hornbæk til 1-2 på et flot hovedstød. Arkivfoto Susanne Prahl.
08. juni 2022 kl. 18:17
Hornbæk tabte 2-1 i Skævinge der dermed sikrede sig oprykning til serie 2.
Hornbæk tabte lørdag eftermiddag 2-1 i en tæt kamp på udebane mod Skævinge. Hjemmeholdet viste sig at være mest effektive, når det drejede om afslutninger, så på den baggrund kunne der ikke indvendes så meget imod resultatet. De tre point viste sig at være nok til at sikre hjemmeholdet oprykning i serie 2, men oprykningen kom dog først helt i hus søndag, da Snekkersten tabte deres kamp.
Omgivelserne i Skævinge kunne ikke være bedre. En god bane og hyggelige rammer i det fine sommervejr med hoppeborg og grill til de fremmødte. Hornbæk måtte på dagen se bort fra en række stamspillere på grund af polterabend og runde fødselsdage. Også træner Kasper Jensen havde fået en fridag, og hans afløser på dagen, Steen Egesø, var ganske godt tilfreds med indsatsen fra Hornbæk-spillerne.
- Alle leverede en tilfredsstillende præstation, uden dog at spillet nåede de helt vilde højder, lød det fra Steen Egesø.
I en spillemæssig tæt første halvleg slog Skævinge til to gange, efter 36 og 44 minutter. Det var i begge tilfælde de individuelle kvaliteter, der gjorde forskellen. Magnus Svinggaard i Hornbæks mål kunne ikke klandres for de to scoringer, der således sørgede for en 2-0 føring til Skævinge ved pausen. Hornbæks største chance faldt ved stillingen 0-0 i det 25. minut, men Sebastian Hayn brændte det store tilbud.
Chancefattig anden halvleg
I de sidste 45 minutter var det småt med chancer i den fortsat meget lige kamp. Halvlegens eneste scoring stod der Hornbæk på, da Elias Memborg headede flot i det lange hjørne efter et hjørnespark i det 54. minut. Det var Memborgs første scoring på førsteholdet.
Hornbæk klarede sig fint igennem undertals-situationen, da Jonas Brinch Lorentzen fik et gult kort midt i halvlegen, og i den sidste halve time var der en fin debut til Luca Hinrichsen i forsvaret.
Hjemmeholdet var forståeligt nok godt tilfredse med at sikre sig alle tre point i den lige kamp, og søndag kunne de definitivt fejre oprykningen til serie 2, efter Snekkerstens nederlag til rækkens suveræne tophold, Vejby-Tisvilde.
Hornbæk slutter på en fjerdeplads, uanset resultaterne i den sidste runde, der spilles på lørdag. Her får Hornbæk besøg af rækkens nummer 5, Humlebæk. Kampen spilles kl. 14.00 og er en del af vores store klub-arrangement på Pedella Park, som vi kalder Fodboldens Dag.