Hornbæks vikarhold fik 3-3 i Melby

image Hornbæks mandskab efter 3-3 kampen mod Melby. En stribe "vikarer" stillede op på grund af lidt for mange afbud fra de normale stamspillere.
23. august 2021 kl. 21:22
Hornbæk åbnede efteråret med uafgjort 3-3 i Melby.
Efter to sene scoringer af hjemmeholdet var uafgjort 3-3 umiddelbart skuffende for Hornbæk, men på baggrund af en ret kaotisk optakt til sæsonstarten var 3-3 måske ikke så tosset.
På grund af mange afbud var det en hård kamp at samle et slagkraftigt mandskab til sæsonpremieren, men det lykkedes, og det udløste to debutanter, et par overraskende comebacks, og fin assistance fra old boys holdet.
Alexander Manav Jørgensen og Frederik Andersen var de to unge debutanter. Alexander Brun og Peter Drachmann afbrød deres fodboldpension for at hjælpe til, og fra old boys holdet var der sendt forstærkninger i skikkelse af Danny Andersen, Michael Jørgensen, Nicklas Eggert og Søren Storminger-Dalgaard. Sidstnævnte er samtidig en af de fire førsteholdstrænere, der deler opgaven mellem sig i dette efterår. To andre er Casper Porsgaard og Kristian Dines, og de spillede begge hele kampen, mens den fjerde og sidste træner, Steen Egesø styrede begivenhederne fra sidelinjen i det fine sensommervejr. De fire vil dele opgaverne imellem sig i dette efterår sammen med den nye holdleder Jesper Jørgensen.
Hornbæk fik en fin start på Melbys fine anlæg og bane, og det var helt i orden, at gæsterne kom i front efter 20 minutter. Anfører Casper Porsgaard scorede sikkert på et straffespark, efter Søren Storminger-Dalgaard blev fældet i et gennembrud i venstre side.
Og bedømt på spillets fordeling havde Hornbæklejren god grund til at ærgre sig efter hjemmeholdets udligning syv minutter senere. En tilfældig returbold lå pludselig for fødderne af en helt fri mand, der havde let ved at passere Magnus Svinggaard i målet.
Tre scoringer af Porsgaard var ikke nok
Ind imellem kneb det lidt i defensiven hos Hornbæk, og Melby havde en dobbeltchance i starten af anden halvleg, hvor træværket måtte klare skærene for gæsterne.
Men da Hornbæk fik tilkendt endnu et helt oplagt straffespark, der igen blev sikkert sat ind af Casper Porsgaard, så det godt ud for de godt kæmpende gæster, hvor flere efterhånden var ved at køre tør for luft og kræfter. Unge Mads Jørgensen skaffede sit hold det vigtige straffespark, da han slap fri efter godt forarbejde fra Mikkel Anberg og Alexander Brun, der smart lod bolden passere.
Og det blev endnu bedre, da Casper Porsgaard fuldendte sit hattrick 12 minutter før tid. Assisten stod Danny Andersen for, og så førte Hornbæk med 3-1.
Der blev skiftet flittigt ud hos Hornbæk, og målmand Magnus Svinggaard diskede op med flere gode redninger over for det godt kæmpende hjemmehold.
Med fire minutter igen kom reduceringen til 2-3, da Danny Andersen, efter dommerens mening, begik et straffespark i hjørnet af straffesparkfeltet. Det blev sat sikkert ind, og tre minutter senere fulgte også udligningen, da markeringen svigtede hos Hornbæk foran mål.
Med to scoringer i de sidste minutter var 3-3 umiddelbart skuffende for spillerne, men der var fortjent ros fra trænerne til de mange "vikarer", der stillede op og ydede en fin indsats.
Unge Mads Jørgensen løb fortjent med de fleste stemmer efter endnu en stor arbejdsindsats, men også ekstra plusser til Casper Porsgaard for sit hattrick og til målmand Magnus Svinggaard for flere fine redninger.
På tirsdag kl. 18.30 går det løs på hjemmebane, når rækkens tophold (to kampe, seks point), Vejby-Tisvilde kommer på besøg. Her ventes en stribe af de normale stamspillere tilbage på holdet.