Komfortabel sejr til Hornbæk

image Der var sæsondebut til Mikkel Petersen, der kom på måltavlen med scoringen til 4-0. Foto: Susanne Prahl.
28. august 2022 kl. 17:29
Med 4-0 over Nivå-Kokkedal vandt Hornbæk den tredje sejr på stribe
Hornbæk har fået en fin start på den nye sæson med tre sejre i lige så mange kampe.
Lørdag eftermiddag gik det ud over gæsterne fra Nivå-Kokkedal, der blev besejret med de sikre cifre 4-0.
Hornbæk fik en ønskestart med scoring allerede i det 3. minut af kampen. Lukas Svendsen stod bag et fint indlæg fra højre og foran mål lagde Oliver Møller bolden af til Tino Nielsen, der kunne score fra tæt hold.
Det blev 2-0 efter 39 minutter. Casper Porsgaard tog et hjørnespark og foran mål var det Oliver Møller, der headede i mål. Der var vist også en berøring fra en et modstander-hoved på boldens vej i mål.
Hornbæk i kontrol
Efter pausen begyndte gæsterne at løbe tør for kræfter, og Hornbæks dominans blev mere udtalt. Derfor var det ganske logisk, at det blev 3-0 efter 66 minutter. Bolden blev erobret midt på banen, og Jonatan Wolf kunne sende bolden i mål efter en fin aflevering fra Casper Porsgaard.
Med et kvarter igen var det galt igen efter et hjørnespark fra Casper Porsgaard. På midten er der ikke rigtig nogen, der får fat på bolden, så Mikkel Petersen kunne  udnytte en tilfældig mulighed foran mål.
Der var chancer til flere Hornbæk-mål, mens gæsterne kun havde få muligheder. Kort før tid måtte Magnus Svinggaard dog i aktion, da en Nivå-Kokkedal spiller slap fri. Hornbæk-keeperen leverede en fin redning og holdt dermed nullet.
Kampen bød på debut til 18-årige Jonas Byskov Hansen, der er søn af den tidligere Hornbæk-, Helsingør- og Lyngby-målmand Søren Byskov, der nu huserer som angriber på Hornbæks old boys mandskab.
I serie 3 er Hornbæk ene om maksimumpoint efter de første tre runder. På lørdag kl. 12.00 gælder det en udekamp mod Espergærde, der også er ubesejret.
I lørdagens to andre hjemmekampe tabte vores serie 5 hold med 1-5 til Gilleleje, mens U19 spillede uafgjort 3-3 mod Farum.