Målfest i Hornbæk

image Efter to scoringer mod Melby har Rasmus Dines, med nummer 11 på ryggen, scoret tre gange i sine tre første kampe for Hornbæk. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
13. maj 2022 kl. 10:01
For tredje kamp i træk vandt Hornbæk en solid sejr - denne gang 7-0 over Melby.
Hornbæks serie 3 mandskab satte streg under holdets fremgang i de seneste kampe, da de tog imod Melby tirsdag aften på Pedella Park.
Med hele 7-0 over en modstander, som ligger side om side med Hornbæk i tabellen, viste hjemmeholdet, at træner Kasper Jensen er inde i en positiv udvikling med Hornbæk-holdet. Der bliver trænet mere end tidligere, og der er blevet mere kamp om pladserne på holdet.
Første halvleg på Pedella Park blev nærmest en opvisning af hjemmeholdet, der spillede bolden flot rundt, og mistede de den en sjælden gang til gæsterne, blev den vundet tilbage med effektivt genpres. Det var tæt på at være en perfekt halvleg for Hornbæk, der krydrede det pæne spil med tre fine scoringer.
De to første scoringer blev sat ind af Rasmus Dines. Første scoring med fint opspil, der involverede Nikolaj Falkenberg og Tino Nielsen, inden Mikkel Petersen havde næstsidste fod på bolden. Den første scoring faldt efter seks minutter, og den trofaste skare på sidelinjen måtte vente til det 27. minut, inden det blev 2-0. Casper Porsgaard sendte et frispark ind foran mål, hvor Rasmus Dines nåede højest og headede i mål til 2-0.
Kort før pausen blev det 3-0. Endnu en flot scoring med forarbejde i venstre side af Mikkel Petersen, og sat sikkert ind af Tino Nielsen.
Fire scoringer efter pausen
Efter pausen kunne Hornbæk ikke helt holde det høje niveau i spillet, men det blev alligevel til yderligere fire scoringer.
Først blev Mikkel Petersen sendt afsted i venstre side af Nikolaj Falkenberg, og Mikkel P. gik solo og sendte bolden i mål fra en lidt spids vinkel.
Gæsternes målmand Nikolaj Sørensen indkasserede kampens eneste gule kort fra den unge talentfulde dommer Mollie Grønberg Petersen, da keeperen benyttede hænderne uden for straffesparksfeltet.
Det var således en markspiller, der vikarierede i målet, da det med 20 minutter igen blev 5-0. Casper Porsgaard kunne sende bolden i det tomme mål, efter gæsterne var blevet godt og grundigt udspillet.
Mads Jørgensen øgede til 6-0 efter oplæg fra Tino Nielsen, inden Jonatan Wolf sluttede af med en flot afslutning fra distancen til slutcifrene 7-0.
Således blev det til endnu en meget positiv Hornbæk-indsats. De tre seneste kampe er alle vundet, med samlet 21-0. Hornbæk er nummer fire med 27 point, fire point fra tredjepladsen, som Skævinge sidder på. Vejby er suveræn etter efterfulgt af Snekkersten på andenpladsen.
Rasmus Dines, der har scoret tre mål i sine første tre kampe for Hornbæk, løb med de fleste roser, men der var mange flotte præstationer på holdet denne aften.
Hornbæk skal først i aktion igen lørdag den 21. maj kl. 14.00, og det bliver den tredje hjemmekamp på stribe, når Espergærde kommer på besøg.