Menu

Ny målfest i Hornbæk

image Mads Jørgensen var en af Hornbæks bedste mod Slagslunde, der blev besejret med 5-0. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
15. oktober 2023 kl. 14:15
Med 5-0 over Slagslunde-Ganløse var der atter fin underholdning på Pedella Park
Med 34 scorede mål i ni kampe er Hornbæk lige nu rækkens mest scorende mandskab. Kun førerholdet Hørsholm kan matche de 34 mål, som jo næsten er fire scoringer i snit pr. kamp.
Lørdag eftermiddag gik det ud over Slagslunde-Ganløse, der besøgte Pedella Park i Hornbæks sidste hjemmekamp i dette efterår. Og de trofaste tilskuere på sidelinjen skulle kun vente et par minutter på den første scoring. Sebastian Hayns skudforsøg ramte en modstander på vej mod mål. Returbolden endte hos Malthe Prahl, og hans perfekte afslutning gik i mål ved nærmeste stolpe.
Årstiden taget i betragtning var banen glimrende, men den kraftige blæst var en udfordring for både aktører og tilskuere. Spillets kvalitet var ikke pralende, og Hornbæk måtte udskifte en skadet Jonatan Wolf midt i halvlegen. Også gæsterne havde problemer, da deres målmand måtte udgå med en skade. Først i halvlegens sidste minutter kom næste scoring, da Rasmus Dines øgede til 2-0. Malthe Prahl var igen involveret, men via en modstanderfod endte bolden hos Rasmus Dines, der kunne drible uden om målmanden og afslutte sikkert. Den halvlegsscore kunne gæsterne være mest tilfredse med.
Bedre anden halvleg
Med to scoringer af Tobias Larsen i det første kvarter af anden halvleg blev kampen definitivt afgjort. Først var det Rasmus Dines, der løftede bolden fikst frem til dem dobbelte målscorer, der afsluttede sikkert til 3-0. Scoringen til 4-0 kom efter en flot solotur af Larsen, hvor han driblede sig forbi en stribe modstandere og afsluttede sikkert. Træner Kasper Jensen sendte i anden halvleg rutinerede kræfter på banen i skikkelse af Casper Porsgaard og Kristian Dines, og sejren kunne være blevet endnu større med mere koldblodighed i afslutningerne. Spillemæssigt var anden halvleg dog bedre og mere underholdende.
Melvin Mauritson sørgede for det femte og sidste mål, da han opsnappede en tilfældig bold på midten af gæsternes banehalvdel. Efter et par træk scorede han med en fin afslutning fra distancen. I den anden ende kunne Lau Ramussen holde buret rent for anden gang i de seneste tre kampe. Mads Jørgensen og Tobias Larsen løb med de fleste stemmer efter kampen, men en absolut godkendt indsats af alle på en blæsende lørdag.
Med to runder tilbage af den første turneringshalvdel er det fortsat Hørsholm, der fører rækken på 23 point. VTF har 20 point, mens Hornbæk er treer med 19 point. Hornbæks to sidste efterårskampe spilles begge på udebane. På lørdag kl. 14.15 gælder det Lyngby.